" />
"/>

Het graf

by Henning Mankell | Mystery & Thrillers |
ISBN: 9059650026 Global Overview for this book
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by myst47 from Mijdrecht, Utrecht Netherlands on Wednesday, October 10, 2007
Kurt Wallander bekijkt in Het graf een huis dat hij wil kopen. een opknapbeurt is beslist nodig, maar het huis heeft een grote tuin en een prachtig uitzicht.
Terwijl Wallander door de tuin dwaalt, maakt hij een struikeling. pas als hij in zijn auto weg wil rijden, vraagt hij zich af waarover hij nu eigenlijk is gestruikeld. Hij loopt de tuin weer in en stuit daar op een vergane mensenhand..........Uitgave in het kader van het spannende boek 2004. 93 blz.

Journal Entry 2 by Zarus from Wateringen, Zuid-Holland Netherlands on Sunday, June 22, 2008
Vandaag meegenomen van de bookcrossers meeting in "Wat een wind zeg" Castricum!

Toevallig heb ik vorige week een boek van een collega geleend en gelezen van deze schrijver. Ik vond het een hele aardige thriller. Ook deze keer gaat het weer over inspecteur Kurt Wallander, ben benieuwd wat hij nu weer meemaakt!

Journal Entry 3 by Zarus from Wateringen, Zuid-Holland Netherlands on Tuesday, July 29, 2008
Nou ik heb 'm uit hoor, en ik vond het wederom een hele aardige thriller. Ik denk niet dat het mijn favoriete schrijver gaat worden maar wellicht dat ik er in de toekomst nog meer van ga lezen als het op mijn pad komt. Eens kijken of de collega van wie ik het vorige boek van deze schrijver geleend had geinteresseerd is in dit verhaal, volgens mij heeft hij deze nog niet gelezen!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.