Tuuvan talli 4

Registered by wingNiorawing of Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on 10/4/2007
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingNiorawing from Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Thursday, October 4, 2007
(Stallgänget på Tuva, 1999-2000)

Takakannesta:

Suositun pokkarisarjan neljännessä osassa Tuuvan tallilla järjestetään huikean jännittävät maastoestekilpailut. Onko voittaja Jonas, ennakkosuosikki? Islanninhevonen Dropi joutuu yllättäen sairaslomalle, kun taas Reiskalla menee lujaa... Koe tallielämän myötä- ja vastoinkäymiset yhdessä Tuuvan tallin rehdin ja iloisen poppoon kanssa!

Lena Furbergin piirtämä ja käsikirjoittama sarjakuva Tuuvan talli on ilmestynyt Hevoshullu-lehdessä vuodesta 1996 lähtien. Neljännen pokkarin tarinat on julkaistu Hevoshullussa vuosina 1999-2000.


Hevoshullu kun olen, luin nuorempana tietenkin Hevoshullua, joka sitten joskus 90-luvulla tippui kelkasta. Muistan kuitenkin Tuuvan talli -sarjakuvat ainakin alkuvaiheiltaan, ja kun olen muutenkin aina tykännyt Lena Furbergin hevossarjakuvista, olen tullut ostaneeksi näitä pokkariversioita tässä 2006-2007. Ja ovathan nämä ihan kivoja, mutta Lenan vanhat "klassikkosarjat" 1980-luvulta olivat kyllä parempia.

Nämä pokkarit eivät lähde maailmalle pysyvästi, eli lainaan niitä tai laitan rinkinä liikkeelle mutta haluaisin ne lopulta takaisin kotiin. Haluavatko muut verestää muistojaan? Tai löytyykö bookcrossaajista peräti nuorempaa polvea näitä lukemaan?

Tilannepäivitys (9.3.) Annoin Tuuvan talli -pokkarit 1-6 toissapäivänä Kuopiossa Heinaminkille, jonka tulisi luettuaan toimittaa osat 1-3 takaisin minulle (ainakin näillä näkymin) ja osat 4-6 Louhelle Ouluun. Louhi puolestaan lähettäkööt luettuaan ne takaisin minulle. :-)

Journal Entry 2 by Heinaminkki from Iisalmi, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Tuesday, March 10, 2009
Kiitos Niora kirjoista. Luin kaikki kuusi osaa heti sunnuntaina. Olen aina tykännyt Lena Furbergin sarjiksista eikä tämäkään tuottanut pettymystä. Kaiken lisäksi en tätä kyseistä sarjaa ollut aiemmin lukenutkaan joten se lisäsi entisestään lukunautintoani. Sarjan osat 1-3 jäävät luokseni odottamaan pääsyä takaisin Nioralle ja osat 4-6 lähtevät Louhelle Ouluun.

Journal Entry 3 by Heinaminkki from Iisalmi, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Wednesday, March 11, 2009
Sarjan osat 4-6 lähtivät tänään postin mukana kohti Oulua.

Journal Entry 4 by Louhi from Kajaani, Kainuu / Kajanaland Finland on Thursday, March 12, 2009
Kirja tuli tänään postissa. Kiitos! Luen varmaan viikonlopun aikana.

Journal Entry 5 by Louhi from Kajaani, Kainuu / Kajanaland Finland on Saturday, March 14, 2009
Olipa kiva lukea taas Tuuvan tallia. Tässä ihmiset ovat vielä ihmisten näköisiä. En tykkää Lenan uudemmasta piirrostyylistä, jossa ihmiset ovat enemmän animemaisia. Mielestäni se ei sovi hevossarjakuviin, mutta makunsa kullakin.
Mietin sitä, ovatko hirvet oikeasti tuollaisia. Tuuvan tallilaiset ovat jatkuvassa konfliktissa hirvipopulaation kanssa. Kaikki aina tippuvat pahasti näissä sarjakuvissa, alkoi pelottaa milloin minulle käy niin. Viime viikolla lensin kaksi kertaa takaraivolleni, kun en päässyt selkään ja tasapaino petteli. Pienenä kävi kerran niin kuin Linalle ensimmäisessä sarjakuvassa, mutta onneksi tulin sivuttain alas ja pelastuin.

Journal Entry 6 by wingNiorawing from Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Tuesday, March 17, 2009
Tuuvan tallit 4-6 ovat taas kotona, kiitos minirinkiläisille! :-) Menevät takaisin PC-hyllyyni, mutta jos joku tulevaisuudessa haluaa näitä lainata, se järjestyy kyllä.

Noista hirvistä sen verran, että omaa kokemusta hevosten ja hirvien kohtaamisesta minulla ei ole (vain ponin ja siilin - poni oli saada sätkyn kun siili tuli vastaan loppukeväisellä maastopolulla), mutta minulle on kerrottu että hevoset yleensä pelkäävät hirviä tosi pahasti.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.