Rivo satakieli

by Leena Lehtolainen | Mystery & Thrillers |
ISBN: 9524596105 Global Overview for this book
Registered by winglukutuoliwing of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 8/24/2007
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by winglukutuoliwing from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Friday, August 24, 2007
Takakansi:


"Jorvin sairaalaan tuodaan pahasti viillelty vähäpukeinen nainen. Maria Kallion epäilykset kytköksestä maksullisen seksin maailmaan heräävät kunnolla seuraavana päivänä, kun tunnettu prostituoitu murhataan suorassa televisiolähetyksessä.

Julkkisprostituoitu Lulu Nightingale on tarjonnut seksipalveluja Rivo Satakieli - studiossaan, jonka asiakkaisiin lukeutuu myös yhteiskunnan nokkahenkilöitä. Murhatun prostituoidun ovat tavanneet hämärissä merkeissä myös vaikutusvaltainen televisiojuontaja Ilari Länsimies ja KRP:n komisario Lasse Nordström.

Maria Kallion ja hänen alaistensa tutkimuksia haittaa reviiritaistelu keskusrikospoliisin alamaailmaoperaation kanssa. Kaiken lisäksi henkirikoksia tulee lisää. Maria Kallion elämää ei tee helpommaksi myöskään se että hänen aviomiehensä Antti viihtyy niin hyvin työpaikallaan Vaasassa.

Leena Lehtolaisen Rivo Satakieli on vastustamattomasti mukaansa imaiseva jännityskertomus ajankohtaisista ja poliittisesti arkaluonteisista kysymyksistä. Se on myös dramaattinen ja uskalias tarina ihmisen yöpuolesta ja maksullisen seksin maailmasta, jossa Maria Kalliokin joutuu elämänsä pinteeseen."

Kirpparilta euron hintaan.

EDIT 25.08.2007

Luinkin saman tien, koska huomasin, että kirjan nimi sopii bookcrossaaja Ahavan lintuaiheiseen vapautushaasteeseen. Eli kirja tulee vapautumaan johonkin lintuaiheiseen paikkaan lähiaikoina!

Oikein viihdyttävää lukemista Maria Kallio -sarjasta, sanoisinko "hyvä perusdekkari".

Released 13 yrs ago (8/26/2007 UTC) at -- Somewhere in Tampere / Jossain Tampereella in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

RELEASE NOTES:

Kirja vapautui osana Ahavan lintuaiheista haasteleikkiä Sotkankadulle, josta sitä voi etsiä puunkolosta. Vinkki: Ei kaukana Satakunnankadusta. Pilviä oli taivaalla sen verran, etä suojasin kirjan aidolla BC-pussilla. Löytämisen iloa!

Journal Entry 3 by wingAnonymousFinderwing on Thursday, September 13, 2007
Kirja löytyi sunnuntaina syyskuun alussa, kun olimme perheeni kanssa kävelyllä Tampereen Amurissa. Kirja oli Satakunnankadulla puussa. Tämä oli ensimmäinen tällainen bookcrossing-kirja, jonka minä löysin. Olen kyllä kuullut tästä toiminnasta. Oli hauska löytää kirja. Luin kirjan ulkoillessani tänä kesänä syntyneen vauvani kanssa.
En ollut aiemmin lukenut L. Lehtolaisen kirjoja, mutta olin nähnyt televisiosta Maria Kallio -tv-sarjaa. Se hiukan häiritsi, koska näyttelijät henkilöhahmoina pyöri mielessä. Kirja oli ihan hyvä, loppua kohti mukaansa tempaavampi. Lopun järkkykohtaus yllätti. En odottanut sellaista lainkaan. Ei Suomessa tuollaista tapahdu vai tapahtuuko?
Huomenna kirja lähtee taas maailmalle.

CAUGHT IN TAMPERE PIRKANMAA FINLAND

Journal Entry 4 by Pehmojellona from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, September 23, 2007
Löysin kirjan syntymäpäivänäni Tampereen Tampellan alueen Veturipuiston penkiltä. Kiva yllätys! Bookcrossing oli minulle täysin uusi asia. En ollut edes kuullut sellaisen olemassaolosta koskaan. Valitettavasti en ehtinyt lukemaan kirjaa ja ajattelin tänään laittaa kirjan eteenpäin, ettei se vaan jää lojumaan yöpöydälleni. Luovun kirjasta kävelylenkilläni Tuomikirkon lähistölle... Hyviä lukuhetkiä!

Journal Entry 5 by wingAnonymousFinderwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Thursday, April 14, 2011
Siskonpoikani löysi kirjan syyskuussa 2007 ja se on häpeäkseni jumittanut minulla siitä asti. Luin kirjan silloin heti, mutta en enää oikein muista siitä mitään. Perusdekkari kai, kun kummempaa muistijälkeä ei ole, mutta loppuun asti kuitenkin pääsin.

Kirja on vaihtanut kaupunkia ja löysin sen äsken kirjahyllyä siivotessani. Vapautan kirjan tänään tai huomenna Helsingin Lauttasaareen, oletettavasti johonkin Vattuniemen alueen lähistölle.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.