Kuin surmaisi satakielen

by Harper Lee | Literature & Fiction |
ISBN: 9512025809 Global Overview for this book
Registered by winglukutuoliwing of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 8/24/2007
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by winglukutuoliwing from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Friday, August 24, 2007
Tämä on jo toinen rekisteröimäni kappale tätä ihanaa kirjaa, se toinen on pysyväishyllyssäni. Olen lukenut myös englanninkielisen alkuteoksen To Kill a Mockingbird, joka ilmestyi vuonna 1960.

Hankin tämän tuplakappaleen puhtaasti bookcrossingia varten ja se tulee vapautumaan osana bookcrossaaja Ahavan lintuaiheista haastetta myöhemmin ilmoitettavaan paikkaan!

Released 13 yrs ago (8/26/2007 UTC) at Pääkirjasto Metso, vaihtohylly/ book swap in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

RELEASE NOTES:

Kirja löytyy Metson pihapiiristä puunkolosta, sateen varalta BC-pussiin pakattuna! Löytämisen ja lukemisen iloa!

Journal Entry 3 by engratisbok from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, February 13, 2010
Tää on nyt kyllä mystinen juttu. Luulin sivukorvalla kuulleeni miitissä keskustelua mitä ilmeisimmin tänänkaltaisen kirjan tarinasta.

Miitin jälkeen hyppäsin Stockan pysäkiltä bussiin ja Koskipuistossa totesin kellon olevan 19.55, joten matkustin Metsolle asti, koska siellä piti kahdeksan aikaan päättyä tilaisuus, jossa oli ystäviäni ja jossa minunkin olisi oikeastaan pitänyt olla. Itse en olisi enää perille päästyäni 19.59 juossut suotta oville, mutta huomasin samasta bussista ulos hypänneen nuoren naisen kiirehtivän kohti ovia ja kaivelevan samalla laukkuaan, joten syöksyin aukomaan hänelle ovia, ennenkuin vahtimestari kerkisi napsauttaa ne lukkoon.

Neiti kerkisi palauttaa kirjansa ja minä kävin nappaamassa vaihtohyllystä oppikirjapinon alta ainoan romaaninoloisen teoksen ja syöksyin ulos. Jahas, BC-kirjahan se, ja vieläpä se, jonka luulin olleen aiemmin samana iltana miitissä pöydällä.

Ny mää olen ihan puulla päähän lyäty.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.