Kald mig prinsesse

by Sara Blaedel | Mystery & Thrillers |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by pulcherrima of Tommerup Stationsby, Fyns Amt Denmark on 8/9/2007
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by pulcherrima from Tommerup Stationsby, Fyns Amt Denmark on Thursday, August 09, 2007
Drabsafdelingen på Københavns Politigård modtager en anmeldelse om voldtægt af en ung kvinde, og kriminalassistent Louise Rick bliver sat på sagen. Kvinden er blevet boldtaget af en mand, hun har mødt på et dating-site, men den identitet, han har opgivet er falsk.
En gennemgang af uopklarede voldtægtssager afslører flere med et tilsvarende mønster, og da en ung kvinde kort efter findes kvalt i forbindelse med endnu en voldtægt, sættes alle ressourcer i afdelingen ind på at finde den serieforbryder, der opererer i ly af internettets anonymitet.
Men alle spor ender blindt, og det går op for Louise Rick, at de er nødt til at tage utraditionelle metoder i brug. Derfor opretter hun selv en netdating-profil...

Anmeldelser fra bagsiden af bogen:
Lad det være klart fra start: Kald mig prinsesse er elementær og vedvarende spændende, ja velskreven og underholdende hele vejen til sidste punktum... Så bravo og bank i krimibordet. Blædel har serveret en solid anretning, en gedigen krimi, og noget tyder på, at vi igen har fået en glimrende dansk krimiforfatter - Bo Tao Michaëlis, Politiken.

Der er virkelig tale om en overlegent fortalt roman her. Plottet er troværdigt, tonen uprætentiøs og skrivehåndværket i top... den svenske krimidronning Liza Marklund kan godt føle sig pustet i nakken. - Christa Leve Poulsen, Børsen.

Sara Blædel følger succesdebuten op med en ny sikker politiroman... Blædel har fuldsætndig styr på plottet, og spændingsmotoren kører støt og gelinde i denne velresarchede og ganske velskrevne veninde-krimi... - Peter Dürfeld, Information.


-----

Denne bog er en paperback udgave fra kvindebladet Femina og har allerede været igennem to andre sæt hænder end mine, og er derfor en smule slidt. Jeg er begyndt at læse den og synes indtil videre godt om den.

Journal Entry 2 by pulcherrima from Tommerup Stationsby, Fyns Amt Denmark on Friday, August 10, 2007
Tror aldrig før at jeg har læst en krimi, men er nu blevet grebet af genren.
Jeg synes bogen var rigtig god og meget spændende. Den tog mig ikke mange timer at komme igennem og det kan være helt rart her i sommervarmen med en god letlæst bog til at underholde. Selvom bogen ikke er decideret chick-lit synes jeg der er mange af de samme træk, og emnet om voldtægter og generelt kvindeliv i Danmark i dag er jo meget tøset.

Released 13 yrs ago (10/11/2007 UTC) at Vaskeriet for afd. III Skovgårdsparken in Brabrand, Århus Amt Denmark

WILD RELEASE NOTES:

RELEASE NOTES:

Bliver lagt på et af bordene i vaskeriet.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.