Päivällinen Koti-Ikävän ravintolassa

by Anne Tyler | Literature & Fiction |
ISBN: 9516431984 Global Overview for this book
Registered by sokeri of Pyhäjoki, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on 6/20/2007
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
4 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by sokeri from Pyhäjoki, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Wednesday, June 20, 2007
Realistinen ja runollinen, humoristinen ja traaginen kuvaus perheen sisäisitä jännitteistä ja niiden heijastumisesta lasten aikuiselämään. (Takakansiteksti)

Journal Entry 2 by taavina at Raahe, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Monday, May 19, 2014
Minulla oli luppoaikaa Raahen lukiolla vietettävänä, joten lähdin katselemaan miltä entinen opinahjo nykyisin näyttää. Toisen kerroksen aulan hyllyssä oli kuluneen näköinen kirja. Kannessa ei ollut bc-merkintöjä, mutta uteliaana avasin sen. Kyllä, olin löytänyt bc-kirjan!! Ja noin kauan sitten on tehty edellinen merkintä! Missähän se on nämä vuodet seikkaillut?? Tyler on yksi lempparikirjailijoistani ja ole tämänkin kirjan jo lukenut. Mutta koska lukio pian hiljenee kesäksi, otan kirjan mukaani ja lisään siihen jonkun bc-tarran ennen kuin laitan taas eteenpäin.

Journal Entry 3 by LiskoMiettinen at Tornio, Lappi / Lappland Finland on Tuesday, June 03, 2014
Tornio-Miitistä napattu.

Yhden Tylerin kirjan olen lukenut ja sitten olen vaan kasaillut niitä hyllyyni. Tätä minulla ei kyllä tainnut olla. Tai en ainakaan muista, että olisi. Kiitoksia.

Journal Entry 4 by LiskoMiettinen at Tornio, Lappi / Lappland Finland on Saturday, March 28, 2015
Olen kerennyt vasta kaksi Tylerin kirjaa lukea, mutta toinen oli niin hyvä, että varmaan meinaan lukea kaikki mitä nyt vaan hän onkaan kirjoittanut.

Tässä alkuasetelma oli mielestäni jo aika järkyttävä. En osannut siihen samaistua, kun minulla nyt on aina ollut isä ja äiti. Mutta tuohon kolmen lapsen juttuun taas samaistuin ihan hyvin, kun meitä on kanssa kolme. Vaikka toki isoveli onkin meitä kahta paljo vanhempi. Sit just minä olen ainoa tyttö vielä niin kuin kirjassakin.

Ehkä tykkäsin kaikkein eniten Ezrasta, mutta perheen äidistä oli myös jännittävä lukea. Jotenkin erikoinen kirja. Kaikki hahmot jollain tavalla rikkinäisiä. Toinen toistaan erilaisimmilla tavoilla. En osaa kuvailla. Jokin tässä häiritsi, mutta sit kuitenkin tykkäsin lukea.

Ravintola kuvaukset oli kanssa mieluisia, kun olen nyt noitten kokkiohjelmien takia ihan tosi kiinnostunut kaikesta ruuasta ja ruuanlaitosta niin siitä oli hauska lukea.

Journal Entry 5 by Kesis at Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland on Wednesday, April 08, 2015
Kiitoksia kuukausiarvontakirjasta 2 pakettia tullut tiein heti et on näitä voittokirjoja

Journal Entry 6 by Kesis at Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland on Tuesday, May 12, 2020
on jänyt lukematta menee saa hyllyyn

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.