WHY MEN LOVE BITCHES

by SERRY ARGOV | Health, Mind & Body |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by zenovia1 on 6/1/2007
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in a Controlled Release! This book is in a Controlled Release!
10 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by zenovia1 on Friday, June 01, 2007
Αυτό το βιβλίο προσφέρει μια μοναδική απάντηση στο ερώτημα γιατί οι άντρες έλκονται από μια δυνατή γυναίκα με χαρακτήρα. Με ζουμερές λεπτομέρειες σε κάθε σελίδα, αυτός ο έξυπνος οδηγός αποκαλύπτει γιατί μια δυναμική γυναίκα είναι πολύ περισσότερο επιθυμητή από μια γυναίκα που λέει "ναι" σε όλα και θυσιάζει συστηματικά τον εαυτό της. Σε βοηθάει να γνωρίσεις ποια είσαι, να μην υποχωρείς και να σχετίζεσαι με τους άντρες σε ένα εντελώς καινούριο επίπεδο.
Η Sherry Argov δίνει ακαταμάχητες απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που κάνουν οι γυναίκες: -Γιατί οι άντρες είναι τόσο ρομαντικοί στην αρχή και μετά αλλάζουν; -Γιατί οι άντρες θεωρούν τα καλά κορίτσια δεδομένα; -Γιατί ένας άντρας σέβεται τη γυναίκα που έχει το θάρρος της γνώμης της; Το "Why men love bitches" σου δίνει ένα ξεκάθαρο καί δυνατό μήνυμα: Η επιτυχία στην αγάπη δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση -έχει να κάνει με τη συμπεριφορά. Από τη στιγμή που θ' ανακαλύψεις τη συμπεριφορά που μαγνητίζει τους άντρες, όχι μόνο θ' αυξήσεις τη ρομαντική χημεία στη σχέση σου, αλλά θα κερδίσεις την αγάπη και το σεβασμό του άντρα σου με πολύ μικρότερη προσπάθεια.

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου


Journal Entry 2 by zenovia1 on Friday, June 01, 2007
Ένα από τα βιβλία που διάβασα τον τελευταίο καιρό (2 φορές) με μεγάλη ευχαρίστηση. Δεν πρόκειται για έναν απλό συμβουλευτικό οδηγό του ωραίου φύλου με γυναικουλίστικες συμβουλές του τύπου "Πως θα του κάνεις τη ζωή του δύσκολή" ή "Πως θα πάρεις το αίμα σου πίσω" αλλά για έναν οδηγό που βασίζεται σε πραγματικές μαρτυρίες και απαντήσεις και των δυο φύλων - κυρίως των ανδρών! Κι αυτό είναι το ζητούμενο του συγκεκριμένου βιβλίου - η άποψη του "άλλου" φύλου για τον τομέα σχέση. Σε συνδυασμό με την ανάλαφρη και χιουμοριστική διάθεση της συγγραφέως το αποτέλεσμα είναι άκρως αποκαλυπτικό.
Βρήκα πολλά κομμάτια του εαυτού μου -και σωστά και λάθος, σύμφωνα παντα με ατη γνώμη της ειδικού και τις στατιστικές- και κατάλαβα πόσο διαφορετικά αντιλάμβανόμαστε τα πράγματα ένας άνδρας και μία γυναίκα. Οι απαντήσεις των ανδρών πάντως σε κάποια θέματα είναι εκ διαμέτρου αντίθετες από τις αναμενόμενες...

Journal Entry 3 by panselin on Sunday, June 03, 2007


Μου το έδωσε σήμερα η Zenovia1 στο meetup Μαίου 2007 στο Obi στα πλαίσια του bookring της. Μαζί μου χάρισε και ενα δικό της σελιδοδείκτη φανταστικό με αφιέρωση και κάποια πολύ όμορφα λόγια της Χάρις Αλεξίου. Ζenovia σ' ευχαριστώ πολύ!! Είσαι φανταστική! Θα το αρχίσω αμέσως.

Journal Entry 4 by zenovia1 on Sunday, June 10, 2007
> Η νέα σειρά έχει ώς εξής:
1. panselin
2. moukelis
3. -dragogrrrr-
4. mafaldaQ
5. efou
6. DivineSelene
7. gia-wk
8. alexandra72
9. mtzam
10. Silver-Greece
11. okyrhoe (το βιβλίο βρίσκεται εδώ)
12. Luz-de-Luna
13. bookworm-AK
14. sofiathereader
15. sismografos
16. kermit60
17. mikriLoulou

Journal Entry 5 by panselin on Monday, June 11, 2007
Αυτό το βιβλίο πρέπει να γίνει η βίβλος των γυναικών! Καλογραμμένο, ευκολονόητο και με πολύ χιούμορ! Σίγουρα πρέπει να το διαβάζουμε μιά φορά το μήνα, για να μη ξεχνιόμαστε!
Το ταχυδρόμησα σήμερα στην Moukelis.

Journal Entry 6 by moukelis from Volos, Magnisia Greece on Friday, June 15, 2007
Το βιβλιαράκι το παρέλαβα πριν μερικές μέρες και υπόσχομαι να μην το αργήσω!Έτσι κι αλλιώς φαίνεται πολύ ενδιαφέρον από το ξεφύλλισμα που του έκανα.
Ζηνοβία,είναι υπέροχος ο σελιδοδείκτης,κι έχει κάτι από σένα,κι ας μη σε έχω γνωρίσει...Ευχαριστώ πολύ!

Journal Entry 7 by moukelis from Volos, Magnisia Greece on Thursday, June 21, 2007
Το τελείωσα και αύριο πρωί πρωί θα αποσταλλe;i στην επόμενη...Μου άρεσε αρκετά,μόνο που μου φάνηκε λίγο ειδομένο από ψυχρή και πολύ αντικειμενική σκοπιά το όλο θέμα.Πάντως έχει όντως κάποια ρεαλιστικά και χρήσιμα πράγματα και επίσης αρκετά σημεία με έκαναν να γελάσω ενθυμούμενη δικές μου παρόμοιες καταστάσεις...Καλή ανάγνωση dragongrrr!

Journal Entry 8 by moukelis from Volos, Magnisia Greece on Friday, July 06, 2007
Τελικά το βιβλιαράκι θα πάει στη mafalda,μόλις έφυγε!Ελπίζω να της αρέσει,zenovia ευχαριστούμε για το ring!

Journal Entry 9 by mafaldaQ from Thessaloniki, Thessaloniki Greece on Sunday, July 15, 2007
Έφτασε και σε εμένα μαζί με τον σελιδοδείκτη μου! Ευχαριστώ Zenovia για τον σελιδοδείκτη, moukelis για την ariel! Θα το διαβάσω άμεσα γιατί έχω μεγάλη περιέργεια να δω αν δικαιολογεί τον τίτλο :)!

Journal Entry 10 by mafaldaQ from Thessaloniki, Thessaloniki Greece on Saturday, July 28, 2007
Εγώ πάλι πρέπει να είμαι πολύ bitch… και κάπως αλλιώς είχα φανταστεί την ερμηνεία αυτού του όρου :). Δεν το μελέτησα πολύ αναλυτικά γιατί μου φάνηκε σε κάποια σημεία να επαναλαμβάνεται πολύ. Πάντως ήταν ευχάριστη ανάγνωση ειδικά για καλοκαίρι!

Μετά από κάποιες επικοινωνίες και συζητήσεις, σκέφτηκα να το δώσω σε dragongrrrr, που δήλωσε ότι τώρα, που τελείωσε η εξεταστική, έχει χρόνο, για να το διαβάσει. Μόλις λοιπόν την πετύχω από κοντά, της το δίνω.

Ευχαριστώ Moukelis για την ταχυδρόμηση και Zenovia1, που το μοιράστηκε!

Journal Entry 11 by dragongrrrr from Thessaloniki, Thessaloniki Greece on Sunday, August 12, 2007
Ενδιαφέρον! ;) Αν και σε κάποια σημεία διαφωνώ. Το όλο βιβλίο εξηγεί με λεπτομερή τρόπο ότι τα αγόρια είναι σαν τα γραμματόσημα. Όσο πιο πολύ τα φτήνεις, τόσο κολλάνε.

Ή μήπως όχι...;

Journal Entry 12 by efou from Thessaloniki, Thessaloniki Greece on Saturday, September 01, 2007
Παρέλαβα χτες αυτή τη βίβλο των γυναικών από την αγαπητή dragonγκρού. Ήδη του έχω ρίξει δυο ματιές, όταν το ολοκληρώσω θα επανέλθω...
Υ.Γ. zenovia ο σελιδοδείκτης μου είναι τέλειος!!ευχαριστώ πάρα πολύ, αλήθεια ήξερες ότι αυτό το τραγούδι μου αρέσει πολύ;

Journal Entry 13 by efou from Thessaloniki, Thessaloniki Greece on Monday, September 10, 2007
Αν και όντως η συγγραφέας επαναλαμβάνεται πολύ, τα περισσότερα απ'αυτά που γράφει με βρίσκουν σύμφωνη! Τα παραδείγματά της μερικές φορές είναι κάπως τραβηγμένα, αλλά το point είναι πολύ σωστό!
Θα το δώσω αύριο στο meet-up της Θεσσαλονίκης στην gia-wk για να μην κάνει άσκοπες μετακινήσεις το βιβλίο μέσω ταχυδρομείου.

Journal Entry 14 by gia-wk from Thessaloniki, Thessaloniki Greece on Sunday, September 23, 2007
αχ ήρθε στα χεράκια μου..και είχε ήδη σαν πρώτο καλό οιωνό το πανέμορφο σελιδοδείκτη:) Έχει πιασάρικους τίτλους μέσα..καιιιι ξετρελάθηκε η κολλητή μου επομένως αν μου αρέσει έχω βρεί δώρο γενεθλίων για την κολλητή. χεχε Θα επιστρέψω αργότερα για σχόλια.

Journal Entry 15 by gia-wk from Thessaloniki, Thessaloniki Greece on Thursday, July 17, 2008
Ζενοβια το βιβλιαράκι σου εχει ταξιδέψει παρακάτω με παράκαμψη δύο ονομάτων και είναι τωρα στην Σιλβερ. ξάνα θανκς για τον σελιδοδείκτη.

Journal Entry 16 by Silver-Greece from London, Greater London United Kingdom on Monday, July 28, 2008
Έλαβα το βιβλίο πριν λίγες μέρες και το τελείωσα. Είναι ένα ευχάριστο βιβλίο και σε ένα μεγάλο μέρος θα συμφωνήσω μαζί του. Πράγματι επαναλαμβάνεται σε κάποια σημεία και κάνει ένα μεγάλο μέρος γυναικών να αισθάνονται πολύ bitch. Συμφωνώ με την dragongrrrr και τη θεωρία της περι γραμματόσημων!!!!

Journal Entry 17 by okyrhoe from Athens - Αθήνα, Attica Greece on Tuesday, September 23, 2008
Δεν ξέρετε πόσο χαίρομαι σήμερα που έλαβα αυτό το βιβλίο! Ειναι το 100ο μου bookring/bookray βιβλίο από το Bookcrossing, και το περίμενα πώς και πώς.
Χαίρομαι επίσης που είναι τελικά ελληνικό το βιβλίο, μιας και οι περισσότερες μου συμμετοχές είναι σε αγγλόφωνα βιβλία.
Ευχαριστώ zenovia1 για την συμμετοχή μου στο ring, και ευχαριστώ Silver-Greece που μου το έστειλες!

Journal Entry 18 by okyrhoe from Athens - Αθήνα, Attica Greece on Thursday, November 13, 2008
Ζητώ συγνώμη που το κράτησα τόσο καίρό. Σήμερα το έστειλα στην Luz-de-Luna.

'Ενα από τα πιό ευχάριστα βιβλία τύπου self-help, μάλλον επειδή η Sherry Argov είναι κωμικός και προέχει το χιούμορ παρά η σοβαροφάνεια (βλ. το The Proper Care and Feeding of Husbands πού έχω στο ράφι μου).

Journal Entry 19 by Luz-de-Luna from Veria, Imathia Greece on Wednesday, November 26, 2008
Να'το και σε μένα!
Με ταλαιπώρησαν λίγο από τα *&%^$%# ΕΛΤΑ μας, αν και η Ωκυρρόη το έστειλε συστημένο... Δυο καταστήματα έχουν όλα κι όλα στη Βέροια, το ένα λειτουργεί εκτός πόλης στην περιφερειακή οδό και βάλανε τη σφραγίδα τους πάνω στο ειδοποιητήριό μου. Κουβαλήθηκα λοιπόν μέχρι εκεί για να μου πουν "Συγγνώμη λάθος, στο άλλο κατάστημα πρέπει να πάτε, την άλλη σφραγίδα εννοούσαμε..."
(aaaargh)

Το ξεκινάω απόψε κιόλας!

Journal Entry 20 by Luz-de-Luna from Veria, Imathia Greece on Wednesday, December 03, 2008
Το βιβλίο σαν σύνολο ομολογώ πως δε μου άρεσε, καθώς προσωπικά δε βρίσκω νόημα στα εγχειρίδια τύπου self-help (αν δεν το'χεις μέσα σου, δε θα σου το διδάξει κανένας) και δεν τα διαβάζω ποτέ. Εδώ έτυχε να πάρω μέρος γιατί δεν είχα καταλάβει σωστά το περιεχόμενό του! Ο τίτλος με παρέπεμψε σε χιουμοριστικό χρονογράφημα ή μυθιστόρημα.
Παρ'όλα αυτά το διάβασα, και βρήκα 2-3 αστεία σημεία μέσα, καθώς και πολλά-πολλά μεταφραστικά λάθη (π.χ. σελίδα 120 "Τρίτες με τη Μόρι", το πιάσαμε, δεν το διάβασε, μα χάθηκε ο κόσμος να το ψάξει λίγο? LOL).
Ευχαριστώ όπως και να'χει!

Journal Entry 21 by Luz-de-Luna at by mail, To the next participant. -- Controlled Releases on Tuesday, December 16, 2008

Released 11 yrs ago (12/16/2008 UTC) at by mail, To the next participant. -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Εστάλη στην Bookworm-AK. Ελπίζω να μην κολλήσει στο ταχυδρομείο λόγω φόρτου εορτών!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.