Het dal der beloften (deel 4 van de aardkinderen)

by Jane M Auel | Literature & Fiction |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by afraberg of Amsterdam, Noord-Holland Netherlands on 4/29/2007
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by afraberg from Amsterdam, Noord-Holland Netherlands on Sunday, April 29, 2007
Beschrijving:
Jean M. Auels magistrale serie De aardkinderen vertelt het verhaal over het ontzagwekkende mysterie van het ontstaan van de mensheid en de harde strijd om te overleven in de prehistorie. Haar boeken hebben al miljoenen lezers meegevoerd naar de boeiende prehistorische wereld van Ayla en haar tijdgenoten. Jean M. Auel ontving voor haar werk de Publiekprijs voor het Nederlandse Boek.
Ayla en haar geliefde Jondalar weten dat zij voor elkaar bestemd zijn en verlangen naar een thuis. Ze nemen het moeilijke besluit om de stam van de Mamutiërs te verlaten en gaan op weg naar Jondalars eigen volk. Samen met Wolf en de paarden Winny en Renner trekken ze dwars over het Europese continent van 35.000 jaar geleden.
De reis door de prehistorische natuur is schitterend en opwindend, maar vol gevaren. En het is niet alleen de natuur die een bedreiging vormt. Zullen zij ooit Jondalars volk bereiken? Maar Ayla draagt het teken van de Grote Aardmoeder in zich, en haar bestemming gaat veel verder dan zij of Jondalar ooit kan vermoeden...

Recensie(s):
NBD|Biblion:
In de prehistorie trekt een jonge vrouw, die door haar eigen volk is verstoten, met haar minnaar door onherbergzame gebieden om zich te vestigen bij zijn volk. Op hun lange tocht dwars door Europa krijgen ze te kampen met veel gevaren. Ze weten zich echter staande te houden en bereiken uiteindelijk het volk van de Zelandoniers, bij wie zij zullen gaan wonen. De Amerikaanse bestseller-schrijfster Jean Auel ontving de Publieksprijs 1990. Haar grote bekendheid dankt zij aan de, in de prehistorie spelende, serie 'De Aardkinderen', waarvan dit het vierde deel is. Ze weet veel over de prehistorie en vertelt boeiend door een goede dosering van spanning, avontuur en romantiek. De zwakke kant van deze roman is dat prehistorische mensen denken en praten als mensen van onze tijd. De vertaling is redelijk. Vrij kleine druk, volle bladspiegel.

(Biblion recensie, Redactie)

WILD RELEASE NOTES:

Will be set free at the BX convention 2010

Journal Entry 3 by wingkoekiebakwing from Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on Monday, April 19, 2010
Ik heb me over dit arme boek ontfermd, dat op de conventie dreigde achter te blijven :)
Ik ga het crossen!

Journal Entry 4 by wingkoekiebakwing at - Centrum in Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on Tuesday, June 22, 2010

Released 10 yrs ago (6/22/2010 UTC) at - Centrum in Tilburg, Noord-Brabant Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Op het kunstbankje voor de kaasboer op de Katterug...

Journal Entry 5 by wingAnonymousFinderwing at Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on Tuesday, June 29, 2010
I have only just started reading. But is seems a nice book. If possible, I'll give a better revieuw later.

Ik ben net begonnen met lezen (pag 40), dus ik kan er nog niet heel veel over zeggen, maar het lijkt me wel een goed boek. Misschien kan ik hier later nog meer aan toevoegen.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.