Silloin kerran

by Anita Shreve | Literature & Fiction |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by winglukutuoliwing of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 4/10/2007
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by winglukutuoliwing from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Tuesday, April 10, 2007
WSOY:n nettisivuilta

"Tunnevoimainen tutkielma rakkaudesta, menetyksestä ja kaipuusta. Linda ja Thomas kohtaavat vuosien jälkeen käydäkseen läpi yhteistä tarinaansa. Suom. Anu Niroma.

Menestyskirjailijan taiturimainen romaani kiihkeästä rakkaudesta

Linda Fallon kohtaa entisen rakastettunsa Thomas Janesin kirjailijakokouksessa, johon heidät molemmat on kutsuttu esiintymään. Tapaaminen ei ole sattuma. Thomas on halunnut saada yhteyden Lindaan, sillä hän ei ole pystynyt unohtamaan heidän vuosien takaista kiihkeää suhdettaan, ja sen tuhoisia vaiheita.

Silloin kerran alkaa keriä parin intensiivistä tarinaa taaksepäin. Se paljastaa intohimon, tuskan ja surun täyteisin takaumin ja muistikuvin hetket kuumassa Afrikassa ja lumisessa Massachusettsissa. Vuosien halki vaeltaessaan romaani näyttää, miten suuri vaikutus yhdellä valinnalla, jopa yhdellä sanalla voi olla ihmisten elämään. "

Kirpparilta löytynyt kovakantinen opus (alkuper. The Last Time They Met)

Journal Entry 2 by winglukutuoliwing from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, February 28, 2010
Olisin halunnut pitää tästä kirjasta enemmän kuin mitä pidin - tällä kertaa Shreve tuotti minulle aika ison pettymyksen. Ja minä sentään olen pitänyt Shreveä suosikkikirjailijanani ?!
Tarina oli aika mitäänsanomaton, minun makuuni ylimakea, rakkaustarina. Ehkä 'lälly' olisi oikea sana kuvaamaan kirjaa! Kirjailija tiputteli tietoa taustatekijöistä vähitellen paljastuksia tehden ja takautuen, mikä kyllä teki uteliaaksi ja halusin lukea kirjan loppuun ymmärtääkseni, mitä Thomasille ja Lindalle oli nuoruudessa tapahtunut. Huomasin kuitenkin odottaneeni jotakin suurempaa ja ihmeellisempää kuin mitä loppusivuilta sitten paljastui.
Afrikkaan sijoittuvat jaksot olivat toki mielenkiintoisia, mutta niitäkin luin vähän ulkokohtaisesti - tuntui, että kirjailijan oli ollut pakko ympätä romaaniinsa Kenian tuntemustaan, koska hän on etuliepeen mukaan viettänyt siellä itsekin kolme vuotta.

#34 for Reduce Mount TBR 2010 Challenge by DoveiLibri

Journal Entry 3 by winglukutuoliwing at Finlaysonin alue in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Thursday, May 20, 2010

Released 9 yrs ago (5/20/2010 UTC) at Finlaysonin alue in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

WILD RELEASE NOTES:


Kirja vapautuu 21-22.5.10 sosiaalifoorumille Työväenmuseo Werstaan ala-aulaan tai Mahdollisuuksien torille Väinö Linnan aukiolle. Kulttuurinvaihtotorilla esitellään bookcrossing-toimintaa!

Mikäli kukaan ei nappaa kirjaa viikonlopun aikana mukaansa, sen voi löytää 28.5 Klubin kirjankierrätyshyllystä Vihreän viikon yhteydessä.Onneksi olkoon, olet löytänyt BookCrossing-kirjan! Toivottavasti pidät kirjasta ja ilmaisesta BookCrossing-sivustosta. Ole kiltti ja tee merkintä, jossa kerrot, mistä löysit kirjan. Jos luet sen, olisi myös kiva kuulla, mitä pidit kirjasta. Luettuasi kirjan voit joko pitää sen omassa hyllyssäsi tai antaa sen jatkaa matkaa. Jos päätät liittyä BookCrossing-sivustolle, pääset myös itse seuraamaan kirjan matkaa ja lukemaan uusien lukijoiden ajatuksia tästä kirjasta.

Hyviä lukuhetkiä!

P.S. Jos et ole aikaisemmin tutustunut Bookcrossingiin ja englanninkielinen sivusto tuntuu hankalalta, niin seuraavat linkit ovat avuksesi.
Bookcrossingista suomeksi: http://bookcrossingfinland.net/wiki/
Suomenkielinen keskustelufoorumi: http://www.bookcrossing.com/forum/30Journal Entry 4 by jonnukka at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, January 23, 2016
Kirja tuli mulle Margihilta jonka luona tässä taannoin kyläilin. Lukuun menee koska rakkausromaanit vaan on niin mun juttuni

Journal Entry 5 by jonnukka at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Tuesday, September 17, 2019
Nyt täytyy sanoa että minä tykkäsin kyllä tästä kirjasta. Surullinen rakkaustarina kieltämättä. Paljon takaumia, sai olla tarkkana missä milloinkin mennään mutta soljuva teksti auttoi. Lopussa palattiin lapsuuteen. Tää jää odottamaan seuraavaa miittiä ja lukijaa siellä.

Journal Entry 6 by jonnukka at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, October 28, 2019

Released 2 wks ago (10/29/2019 UTC) at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Ja tämä kirja myös haluaa päästä jonkun mukaan!!

Journal Entry 7 by Sii1 at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Tuesday, October 29, 2019
Kirja pääsi minun mukaan tämänpäiväisestä miitistä :)

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.