Berliini - avoin kaupunki

by Gitte Lauströer | Other | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by dotdot of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 1/1/2007
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by dotdot from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Monday, January 01, 2007
Ostin vuoden 2006 viimeisellä kirpparikäynnilläni. Olen jo vapauttanut 80-luvulla hankkimani kappaleen. Ehkä luen tämän ennen vapautamista.


Journal Entry 2 by dotdot at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Wednesday, September 13, 2017
Tämän pienen kirjan pääosassa on Länsi-Berliini 1980-luvun alussa. Silloin se oli pakopaikka Länsi-Saksan aseistakieltäytyjille ja muuten omituisille. Sanottiin, että jos on käynyt vain Länsi-Berliinissä, ei vielä ole käynyt Saksassa lainkaan. Uskoin sen, ja uskon sen pitävän paikkansa edelleen. Itä-Berliinissä Lauströer vain käy. Hän kuitenkin kirjoittaa Berliinien ja berliiniläisten eroista, ja niistä lukeminen on aivan mielenkiintoista nykypäivän perspektiivistä. Paljon on maailmanpolitiikassa tapahtunut kirjan kirjoittamisen jälkeen, ja Berliini on muuttunut. Silti se on yhä rento ja suvaitsevainen, kotoisa.

Löysin kirjasta myös sen kämäisen punk-Berliinin, jonka tunsin. Ehkä se ei löydy niinkään Lauströerin tekstistä kuin omasta kokemuksestani, siitä, että tiedän sen olleen siellä. Jouduin hetkeksi Berliini-nostalgian valtaan. Ihan hetkeksi vain.

Journal Entry 3 by dotdot at Rikhardinkadun kirjasto in Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Sunday, September 17, 2017

Released 1 yr ago (9/17/2017 UTC) at Rikhardinkadun kirjasto in Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Satavuotiaan Suomen valtion kunniaksi päätin vapauttaa sata suomalaista kirjaa lahjaksi uusille lukijoille. Tämä on 46. lahjakirjani. Se jää Rikhardinkadun kirjaston vaihtohyllyyn uutta lukijaa odottamaan noin klo 13.

Lista Suomen satavuotissynttärilahjakirjoistani on täällä

Rikhardinkadun kirjaston vaihtohyllyyn.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.