Tweeduister

by Stephen King | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: 9078432012 Global Overview for this book
Registered by wingyellow-starwing of Genk, Limburg / Limbourg Belgium on 6/30/2008
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingyellow-starwing from Genk, Limburg / Limbourg Belgium on Monday, June 30, 2008
-- gekregen en geregistreerd om te Bookcrossen --

Boek met 2 verhalen:

In De engelieren neemt de lezer een vlucht van Los Angeles naar Boston in een nogal onvriendelijk gestemd luchtruim. Slechts tien passagiers overleven de reis, maar eenmaal geland in een doodstille wereld wensen ze al snel dat dat nooit gebeurd was. Er wordt op hen gewacht...
Het geheime raam gaat over de schrijver Mort Rainey, net gescheiden, depressief en helemaal alleen aan de oevers van de Tashmore Lake. Tot een man arriveert die met een beschuldigende vinger naar hem wijst en zegt: 'U heeft mijn verhaal gestolen!'

Mijn mening:
Het eerste verhaal, De engelieren, kon mij niet zo heel erg boeien. Ik ben helemaal niet zo aan sci-fi en dat is het verhaal volledig.
De schrijfstijl van Stephen King omschrijf ik als nogal langdradig. Alhoewel ik best geloof dat er juist vele fans zijn van zijn genre.
Het tweede verhaal, Het geheime raam, kon me iets meer boeien omdat het lekker psychologisch ingewikkeld wordt. Het leunt meer aan tegen de werkelijkheid.

Journal Entry 2 by wingAnonymousFinderwing at Genk, Limburg / Limbourg Belgium on Sunday, June 12, 2011
Mijn naam is Anniek en ik ging naar het toilet aan het molenvijver park in Genk.Toen keek ik toevallig naar een boom en daar lag HET boek. Ik ga het niet lezen maar morgen gaan we het boek laten doorreizen. Ik vind het wel een geweldig initiatief maar zelf ben ik geen grote lezer.Groeten uit Genk

Journal Entry 3 by wingyellow-starwing at Molenvijver in Genk, Limburg / Limbourg Belgium on Tuesday, June 14, 2011

Released 10 yrs ago (6/12/2011 UTC) at Molenvijver in Genk, Limburg / Limbourg Belgium

WILD RELEASE NOTES:

Hallo daar vinder!
Proficiat met het vinden van mijn boek! Voor alle duidelijkheid: het is niet de bedoeling dat het boek terug naar mij komt. Heel fijn dat je al op de site terecht bent gekomen. Schrijf asjeblieft hier boven even dat jij het boek gevonden hebt. Als je nog geen lid bent, is dat volledig anoniem. Misschien kun je ook vermelden of je het boek gelezen hebt of zult lezen en wat je er verder mee gaat doen. Kijk verder gerust eens rond op de site! Bookcrossing is meer dan je denkt.
Helemaal top is het als je lid wordt! Dit is gratis en bovenal: spam-vrij. Dan kun je zelf boeken registreren en misschien ook wel loslaten. Dat bepaal jij allemaal zelf. Als je lid wordt, meld je mij (yellow-star) dan even als Referring Member?
Lijkt al dat Engels wat moeilijk? Alle uitleg die je nodig hebt vind je ook op www.bookcrossing.nl
Welkom bij Bookcrossing, hopelijk een volgend bezoek waard?

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.