Een perfecte glimlach

by Jacqui Lofthouse | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by nomorecorsa of Gouda, Zuid-Holland Netherlands on 7/20/2006
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
5 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by nomorecorsa at Controlled release in Gouda, Zuid-Holland Netherlands on Friday, July 21, 2006

Released 15 yrs ago (7/22/2006 UTC) at Controlled release in Gouda, Zuid-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Hallo daar, vinder! Als je dit leest, heb je een boek gevonden.

Gefeliciteerd! Hopelijk is het iets dat je leuk vindt; zo niet, dan heeft het je toch tenminste hier gebracht en dat is ook wat waard. Je mag het boek gerust doorgeven aan iemand anders, of zomaar ergens achterlaten. Ondertussen was je toch maar mooi nieuwsgierig genoeg om op deze site te komen kijken. Kijk gerust wat rond. Veel plezier!

Als je het boek ook wilt volgen dan kun je je het beste aanmelden als nieuwe bookcrosser (Engelse pagina). Ik zou het erg leuk vinden als je mijn naam (nomorecorsa) wilt invullen als Referring Member, dan kan ik zien dat je ook een geregistreerde bookcrosser bent geworden.

Oh ja, er is ook een Nederlandse website voor als je nog meer wilt weten over bookcrossing en binnenkort een Official Bookcrossing Zone (een soort trefpunt) in Gouda waar je boeken kunt vinden en neerleggen en medeBookcrossers kunt ontmoeten.

Journal Entry 2 by wingOBCZGoudawing from Gouda, Zuid-Holland Netherlands on Saturday, July 22, 2006
alvast op voorraad voor de opening van OBCZGouda

Journal Entry 3 by wingBarbjewing from Gouda, Zuid-Holland Netherlands on Sunday, October 15, 2006
En ik nam het mee tijdens de opening!

Journal Entry 4 by wingBarbjewing from Gouda, Zuid-Holland Netherlands on Tuesday, January 1, 2008
Ik vond het een bijzonder boeiend, meeslepend, spannend, intrigerend en ontroerend verhaal. Door de aanduiding 'literaire thriller' had ik er minder van verwacht, want dat staat tgenwoordig op zo ongeveer ieder boek. Ik zou het dan ook nooit als een thriller omschreven hebben en ik vind dat die aanduiding het boek geen recht doet.

Het is een roman, een liefdesgeschiedenis, maar zonder de hoop, want het gaat over het verleden, over het heden, hoogstens.

Biblion recensie:

Met zijn zeer jeugdige vriendin, Helen, onderzoekt de gepensioneerde leraar Harry Bliss uit Norfolk de raadselachtige zelfmoord, zes jaar geleden, van zijn vrouw Alison. Een oude familiefoto van Harry's grootvader met zijn jeugdige tweede echtgenote vertoont opvallend veel gelijkenis met Harry en Helen. Harry vertelt zijn verhaal op het moment dat hij op onderzoek uitgaat. De vele en lange flashbacks geven een steeds vaster omlijnd beeld van zijn eerste vrouw, een succesvol schrijfster en beroemd fotomodel maar zeer onzeker over haar schrijverschap. Ook anorexia en een opdringerige journalist van de rioolpers vergallen haar leven. Met een vlotte en vaardige pen bouwt de Britse auteur in deze tweede roman (haar eerste, 'The Temple of Hymen' (1995), werd niet in het Nederlands vertaald) de spanning geraffineerd op en houdt de aandacht vast tot het eind. De karakters zijn overtuigend en komen goed tot leven. Voor liefhebbers van raadselachtige gebeurtenissen verpakt in een heftige romance.

Journal Entry 5 by wingBarbjewing at Meeting bij Iez in Deventer, Overijssel Netherlands on Friday, May 2, 2008

Released 13 yrs ago (5/3/2008 UTC) at Meeting bij Iez in Deventer, Overijssel Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

RELEASE NOTES:

Hallo vinder!

Gefeliciteerd, je hebt dit boek gevangen! Ik hoop dat je ervan zult genieten. Wil je, als je het uit hebt, hier vertellen wat je ervan vond? Daarna zou het leuk zijn als je het verder laat reizen. Je kan het aan een bekende geven om te lezen, of zomaar in het wild ergens achterlaten, zodat iemand anders het kan vinden. Bijvoorbeeld in een restaurant, school, buiten, of ergens anders waarvan jij denkt dat er mensen komen die dit boek zouden willen lezen. Meer Nederlandstalige informatie vind je op www.bookcrossing.nl.

Trouwens, je kunt je gratis (en anoniem) registreren als bookcrosser, dan kun je een eigen boekenplankje bij gaan houden. Als je dat doet, wil je mij, Barbje, dan als referring member opgeven? Dan kan ik zien dat je lid bent geworden!

Veel plezier met het boek en Bookcrossing!

Journal Entry 6 by Bosheks from Enschede, Overijssel Netherlands on Saturday, May 3, 2008
Meegenomen op de meeting bij iez.
Het was een aanrader dus ik ben erg benieuwd.

Journal Entry 7 by Bosheks at Enschede, Overijssel Netherlands on Sunday, July 31, 2011
Wel een intrigerend boek over een man die op zoek is naar antwoorden over de zelfmoord van zijn vrouw. Er komen meerdere uit het verleden overeenkomsten over zijn familie naar boven.

Journal Entry 8 by Bosheks at Strandpaviljoen Zoomers in Castricum, Noord-Holland Netherlands on Sunday, August 28, 2011

Released 10 yrs ago (9/4/2011 UTC) at Strandpaviljoen Zoomers in Castricum, Noord-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Het boek gaat in Castricum op zoek naar een nieuwe lezer

Journal Entry 9 by koekiebak at Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on Sunday, September 4, 2011
Voor vertrek meegenomen van de nog overvolle tafels in Castricum, na een heerlijke bijeenkomst. Ik ga het zelf niet lezen, maar er een mooi plekje voor zoeken!

Journal Entry 10 by koekiebak at Bushalte Spaarnwoudelaan in Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on Tuesday, November 22, 2011

Released 9 yrs ago (11/22/2011 UTC) at Bushalte Spaarnwoudelaan in Tilburg, Noord-Brabant Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Op een van de zitjes...

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.