Kalla på Wexford

by Ruth Rendell | Mystery & Thrillers |
ISBN: 9127073319 Global Overview for this book
Registered by wingDeepswampwing of Oskarshamn, Småland Sweden on 4/26/2006
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingDeepswampwing from Oskarshamn, Småland Sweden on Wednesday, April 26, 2006
Reg Wexford, poliskommissarie i den engelska småstaden Kingsmarkham, är en av den moderna kriminalromanens mest omtyckta detektiver. Liksom i Tre fall för Wexford (1994) tar sig Ruth Rendells populäre problemlösare här an tre fall i tre romaner:

Farväl för evigt
Robert Hathall är omgift och när han ska presentera sin nya hustru Angela för sin misstänksamma och ondsinta mor, finner de Angela död - strypt. Kommissarie Wexford får hand om utredningen och det är en hel del i Roberts beteende som han finner egendomligt.

Sömngångare
En kvinna hittas mördad i Kingsmarkham. Minnesgoda ortsbor identifierar henne som den kvinna som tjugo år tidigare spårlöst försvann från orten men en stor tipsvinst. Wexford får den vanskliga uppgiften att försöka reda ut vad som hänt henne sedan försvinnandet.

Lömskt försåt
Den åldrade världsberömde flöjtisten Manuel Camargue står i begrepp att gifta om sig med en yngre kvinna då hans sedan länge förlupna dotter Natalie plötsligt dyker upp. Strax därpå hittas Camargue drunknad och det blir Natalie som ska ärva honom. Men är hon den verkliga Natalie? Wexford börjar allt mer tvivla på den saken ...

Översättning Ann Henning
Ruth Rendell har i en lång serie böcker dokumenterat sig som den psykologiska kriminalromanens mästarinna. Hon har belönats åtskilliga gånger för sitt författarskap och är översatt till 22 språk.

Journal Entry 2 by wingDeepswampwing at Oskarshamn, Småland Sweden on Tuesday, April 08, 2014

Released 5 yrs ago (4/8/2014 UTC) at Oskarshamn, Småland Sweden

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Påskkrim!

Nu kanske du blir galen på mig! Men saknar våra träffar i Kalmar, så nu fyllde jag en låda med det som föll mig in! Glad Påsk!

Journal Entry 3 by winghingraldwing at Motala, Östergötland Sweden on Tuesday, April 15, 2014
Den kom tillsammans med 17 andra böcker till mig idag. Tack så mycket! Nej jag blir aldrig galen på dig, jag förstår att jag måste öva på att släppa ut en del oläst. Jag saknar också de fina träffarna och blev glad i förra veckan att Peptalk varit där och hittat en bok jag släppt för 2-3 år sedan. Litet bevis på att böckerna får stå där på hyllan.

Journal Entry 4 by winghingraldwing at Motala, Östergötland Sweden on Sunday, January 14, 2018
Nu har jag plöjt igenom tre engelska poliskommissariefall 34-40 år gamla. Boken innehöll alla dem. Inte riktigt min tekopp, uttrycket matchar landet. Kul i alla fall då och då i historierna. Nu ser jag datumet 14 januari, det är min 11 e bc-födelsedag. Kul det med.

Journal Entry 5 by winghingraldwing at Ubbes café Repslagaregatan in Motala, Östergötland Sweden on Monday, January 22, 2018

Released 1 yr ago (1/22/2018 UTC) at Ubbes café Repslagaregatan in Motala, Östergötland Sweden

WILD RELEASE NOTES:

I hyllanå

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.