Under dynen

by Marian Keyes | Women's Fiction |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by pulcherrima of Tommerup Stationsby, Fyns Amt Denmark on 5/20/2010
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by pulcherrima from Tommerup Stationsby, Fyns Amt Denmark on Thursday, May 20, 2010
Fra bagsiden
Måske er der dem, der tror, at Marian Keyes lever et tjekket liv i overhalingsbanen blandt de irske jetsettere? En glamourøs, succesfuld forfatter med en skøn mand i en drøm af et hus med plads til så mange sko, at Imelda Marcos ville blegne af misundelse.

Men de tager fejl. I denne bog fortæller Marian åbenhjertigt om sit vilde, kaotiske liv i London, hvor hun i en række år arbejdede først som tjener siden som bogholder. Siden tog hun tilbage til Dublin til et lille, faldefærdigt hus og en evig kamp med håndværkere. Hylende grinagtig er hendes store forbløffelse over, at ukrudt i haven har sit eget liv, for slet ikke at tale om dengang, hendes ægteskab næsten forliste, fordi hun skulle lære at køre bil!

Det eneste, der måske er rigtigt ved den forudfattede mening, er, at Marian er ret glad for sko.


Bogen lå til en 20'er i den lokale genbrugshandel og jeg tænkte den kunne være god at have med til stranden i sommer.

Journal Entry 2 by pulcherrima at Aarhus N, Århus Amt Denmark on Thursday, June 10, 2010
En helt udemærket bog som skabte en del glæde under den sidste uge af min bacheloropgave. De små, morsomme og også til tider tankevækkende essays var nemme at sluge, når jeg lige trængte til en pause fra opgaveskrivningen.
Jeg genkendte en del af elementerne fra disse essays som noget jeg også havde læst i hendes bøger, og jeg synes ellers ikke jeg har læst så meget af hende. Pludselig gik det op for mig, at Cecilia Ahern vist har været lidt inspireret af Keyes klummer, for nogle af de små kommentarer kunne jeg faktisk genkende fra Aherns P.S. I Love You. Det er selvfølgelig lidt træls, men på den andne side, så er genren så glad og opløftende i længden, og når jeg bare bruger den til afslapningslæsning, så gider man næsten ikke være sur over, at forfatterne synes at stjæle lidt gode ideer indbyrdes.

Journal Entry 3 by pulcherrima at Centrum in Aarhus C, Århus Amt Denmark on Friday, July 09, 2010

Released 10 yrs ago (7/9/2010 UTC) at Centrum in Aarhus C, Århus Amt Denmark

WILD RELEASE NOTES:

Har du fundet denne bog og taget den med hjem? Er BookCrossing noget nyt for dig?

Velkommen til BookCrossing.com!


Først og fremmest skal du have tak for at du fandt denne bog, og tog den med hjem. Nu håber jeg at du vil være så venlig at skrive en lille hilsen herinde, i det vi kaldet et Journal Entry. Hvad synes du om bogen? Hvor fandt du den? Hvem har læst den? På den måde kan andre der har haft fingrene i den høre hvad du synes, og følge med i bogens rejse.

Ideen med bookcrossing er at man slipper bogen fri igen efter endt læsning. Måske lægger du den samme sted som du fandt den, på et nyt sted, giver den til en ven eller noget helt andet. Du må også beholde den hvis du synes den er rigtig god. Uanset hvad du gør, ville det være rart at vide, så husk at holde os opdateret her på BookCrossing, hvis der sket noget nyt i bogens liv. Husk at du ikke behøver at blive medlem - men hvis du gør, kan du følge med i denne bogs måske fremtidige rejse.

Hvis du har nogle spørgsmål skal du være velkommen til at kontakte mig pulcherrima ved at sende en Private Message. Ellers er du altid velkommen i det skandinaviske forum

BookCrossingmiljøet i Århus er i rivende udvikling - hold dig opdateret ved at tilmelde dig facebookgruppe BookCrossing Århus

Held og lykke med BookCrossing - og god rejse til bogen fremover :) pulcherrima

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.