Den du ikke ser

by Mari Jungstedt | Mystery & Thrillers |
ISBN: 8703024180 Global Overview for this book
Registered by pulcherrima of Tommerup Stationsby, Fyns Amt Denmark on 4/11/2010
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by pulcherrima from Tommerup Stationsby, Fyns Amt Denmark on Sunday, April 11, 2010
Det er forsommer på Gotland, da Helene Hillerström holder den årlige sammenkomst for barndomsvennerne i sommerhuset. Men aftenen bliver alt andet end hyggelig. Jalousien får tag i Helenas kæreste, og aftenen ender i kaos. Dagen derpå løber Helena morgentur på stranden for at ryste aftenen af sig. Her møder hun sin mormor i morgendisen.
Kriminalinspektør Anders Knutas og hans stab bliver sat på sagen. Da endnu et skamferet kvindelig dukker op, tyder alt på, at morderen er den samme. Èn, der efter al sandsynlighed vil dræbe igen. Èn, man ikke umiddelbart ser.

Mari Jungstedt (f. 1962) er en af Sveriges nyere succesrige krimiforfattere. Den du ikke ser er førte roman i hendes populære serie af Gotland-krimier. På dansk er også udkommet I den stille nat, og i efteråret 2008 fulgte Den inderste kreds.

Journal Entry 2 by pulcherrima at Aarhus N, Århus Amt Denmark on Friday, August 13, 2010
Jeg havde ikke de store forventninger, da jeg har haft rigtig kedelige erfaringer med de seneste sommerkrimier jeg har begivet mig i kast med.
Jeg blev dog positivt overrasket af denne roman, som i høj gad fangede min interesse.

Journal Entry 3 by pulcherrima at Centrum in Aarhus C, Århus Amt Denmark on Monday, August 30, 2010

Released 10 yrs ago (8/30/2010 UTC) at Centrum in Aarhus C, Århus Amt Denmark

WILD RELEASE NOTES:

Har du fundet denne bog og taget den med hjem? Er BookCrossing noget nyt for dig?

Velkommen til BookCrossing.com!


Først og fremmest skal du have tak for at du fandt denne bog og tog den med hjem. Nu håber jeg at du vil være så venlig at skrive en lille hilsen herinde, i det vi kalder et Journal Entry. Hvad synes du om bogen? Hvor fandt du den? Hvem har læst den? På den måde kan andre der har haft fingrene i den høre hvad du synes, og følge med i bogens rejse.

Ideen med bookcrossing er at man slipper bogen fri igen efter endt læsning. Måske lægger du den samme sted som du fandt den, på et nyt sted, giver den til en ven eller noget helt andet. Du må også beholde den hvis du synes den er rigtig god. Uanset hvad du gør, ville det være rart at vide, så husk at holde os opdateret her på BookCrossing, hvis der sket noget nyt i bogens liv. Husk at du ikke behøver at blive medlem - men hvis du gør, kan du følge med i denne bogs måske fremtidige rejse.

Hvis du har nogle spørgsmål skal du være velkommen til at kontakte mig pulcherrima ved at sende en Private Message. Ellers er du altid velkommen i det skandinaviske forum

BookCrossingmiljøet i Århus er i rivende udvikling - hold dig opdateret ved at tilmelde dig facebookgruppe BookCrossing Århus

Held og lykke med BookCrossing - og god rejse til bogen fremover :) pulcherrima

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.