Cæsar - Roms porte

by Conn Iggulden | Literature & Fiction |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by pulcherrima of Tommerup Stationsby, Fyns Amt Denmark on 7/13/2009
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by pulcherrima from Tommerup Stationsby, Fyns Amt Denmark on Monday, July 13, 2009
Voldsomme gladiatorkampe, intriger i Senatet og krige i fremmede lande er alle ingredienser i romanen Roms porte, der beretter den utrolige historie o manden, som skulle blive den største romer af alle: Gajus Julius Cæsar.
Gajus og Marcus vokser op på et mindre gods uden for Roms hos Gajus' far, der er en beskeden senator. Gajus og hans forstbror den forældreløse Marcus, er begge højtbegavede. De får en streng opdragelse og bliver oplært i krigs- og kampkunst af en legendarisk gladiator. Sammen forbereder de sig på en tilværelse som hærfører og ledere, og for altid binder den fælles barndom deres skæbner sammen.
Knap voksne skal drengene vise deres værd, da en hær af undslupne slaver angriber godset, og drengene må kæmpe for deres liv. Det lykkes at slå slaveoptøjerne ned, men Gajus' far omkommer under det blodige opgør. De to drenge drager til Rom for at søge beskyttelse hos Gajus' rige onkel, den magtfulde konsul arius - kun for at havne midt i en eksplosiv magtkamp, der truer med at ryste Republikken i dens grundvold...

Conn Iggulden, født i London 1970, arbejdede som engelsklærer i syv år, indtil han skrev Roms porte, der er første bind i firbindsværket om den romerske leder og hærfører Gajus Julius Cæsar. Han bor sammen med sin familie i Hertfordshire, England.

Journal Entry 2 by pulcherrima from Tommerup Stationsby, Fyns Amt Denmark on Thursday, September 03, 2009
Da jeg først var blevet afklaret med mine forventninger til bogen, og gjort mig klart at dette ikke har så meget med virkelighed at gøre, som det har med et underholdende og spændende bud på historiens gang, havde jeg rigtig meget ud af at læse bogen. Jeg var fascineret af Julius' historie og skæbne, og at forfatterens evne til at kombinere virkelige hændelser og gamle romerske skikke med ren fantasi. Forfatterens sprog er meget levende, og hans hjerte banker vist særligt for de blodige slag!
Jeg mistede lidt interessen for Marcus' historie efter at han og Julius skiltes ad, ligesom jeg engang imellem ikke rigtig gad nærlæse slag og kampe.

Bogen ryger på PC fordi jeg tror Rawne ville være interesseret i den. Ellers bliver den nok frigivet på et tidspunkt...

Journal Entry 3 by pulcherrima at Dokk1 in Aarhus C, Århus Amt Denmark on Sunday, July 09, 2017

Released 3 yrs ago (7/10/2017 UTC) at Dokk1 in Aarhus C, Århus Amt Denmark

WILD RELEASE NOTES:

Jeg har lavet en grundig oprydning i reolen, og selvom dette var en udmærket bog, så får jeg den ikke læst igen, og den er nu klar til at finde en ny læser.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.