Alle var der

Registered by pulcherrima of Tommerup Stationsby, Fyns Amt Denmark on 7/5/2009
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by pulcherrima from Tommerup Stationsby, Fyns Amt Denmark on Sunday, July 05, 2009
Da Bette bliver ansat som partyplanner i et stort pr-bureau, kan hun slet ikke begribe sit held. Hun bliver betalt for at feste, for at omgås de kendte og blive set på de hotteste klubbet på Manhattan, og hun kender pludselig alt og alle. Alt sammen lysår væk fra hendes tidligere 80-tmer-om-ugen-bankjob.
Men da hun halvvejs mod sin vilje - men til sin chefs store glæde - begynder at date en berygtet playboy, bliver hun pludselig fast inventar i sladderspalterne, og langsomt men sikkert begynder hendes liv at smuldre. Hendes venner og familie kan slet ikke længere kende hende, og snart er hun godt i gang med at skræmme den eneste fornuftige fyr i sit liv langt, langt væk.

Journal Entry 2 by pulcherrima at Aarhus N, Århus Amt Denmark on Thursday, June 10, 2010
Jeg blev ikke rigtig fanget af den her bog, og hvis det ikke var fordi jeg har en dårlig vane med at synes, at bogen skal have en chance for at vise sit værd helt ind til sidste side, så havde jeg nok for længst lagt den fra mig.
Det "spændende" plot man bliver lovet på bagsiden opstår aldrig rigtig, og det er jo egentlig bare dumt at love læseren noget, som så går hen ikke og sker. Det fik bogens handling til at virke utroligt kedeligt og langtrukkent, og jeg blev aldrig rigtig fanget i en oplevelse af reel bekymring for hovedpersonen. Hun virkede ikke specielt vedkommende og hendes såkaldte problemer var også bare ligegyldige.
Jeg havde forventet endnu en feel-good, opløftende, afslappende læseoplevelse, og i stedet var jeg bare irriteret over at vente på et plot der ikke rigtig kom.
Meget skuffet over Weisberger efter at have følt mig godt underholdt i læsningen af Djævlen går i Prada.

Journal Entry 3 by pulcherrima at Centrum in Aarhus C, Århus Amt Denmark on Friday, July 09, 2010

Released 10 yrs ago (7/9/2010 UTC) at Centrum in Aarhus C, Århus Amt Denmark

WILD RELEASE NOTES:

Har du fundet denne bog og taget den med hjem? Er BookCrossing noget nyt for dig?

Velkommen til BookCrossing.com!


Først og fremmest skal du have tak for at du fandt denne bog, og tog den med hjem. Nu håber jeg at du vil være så venlig at skrive en lille hilsen herinde, i det vi kaldet et Journal Entry. Hvad synes du om bogen? Hvor fandt du den? Hvem har læst den? På den måde kan andre der har haft fingrene i den høre hvad du synes, og følge med i bogens rejse.

Ideen med bookcrossing er at man slipper bogen fri igen efter endt læsning. Måske lægger du den samme sted som du fandt den, på et nyt sted, giver den til en ven eller noget helt andet. Du må også beholde den hvis du synes den er rigtig god. Uanset hvad du gør, ville det være rart at vide, så husk at holde os opdateret her på BookCrossing, hvis der sket noget nyt i bogens liv. Husk at du ikke behøver at blive medlem - men hvis du gør, kan du følge med i denne bogs måske fremtidige rejse.

Hvis du har nogle spørgsmål skal du være velkommen til at kontakte mig pulcherrima ved at sende en Private Message. Ellers er du altid velkommen i det skandinaviske forum

BookCrossingmiljøet i Århus er i rivende udvikling - hold dig opdateret ved at tilmelde dig facebookgruppe BookCrossing Århus

Held og lykke med BookCrossing - og god rejse til bogen fremover :) pulcherrima

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.