Cat

Registered by Angel45 of Tiel, Gelderland Netherlands on 8/8/2005
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by Angel45 from Tiel, Gelderland Netherlands on Monday, August 08, 2005
Catriona McCabe, Cat voor vrienden en bekenden, 28 jaar. Sportjounaliste. Favoriete sport: fietsen. En wat is hét hoogtepunt van het fietsjaar? Juist, de Tour de France.
Cat wil haar carriere als sportjournaliste nieuw leven inblazen, en tegelijkertijd uitblazen van haar ex-relatie met Hem. Dus vertrekt ze in haar eentje, als een van de slechts twintig vrouwen op ruim negenhonderd journalisten, naar Frankrijk.
Daar begint het circus. Van de Provence naar Parijs, door de Pyreneeen en de Alpen, door eindeloze vlaktes en over steile bergen volgt Cat het peleton. Podiummeisjes, nerveuze echtgenotes, teamdirecteuren, groupies - ze zijn er allemaal.
En Ben natuurlijk.

Als wielerliefhebster kon ik dit boek natuurlijk niet laten liggen. Aan het dankwoord te zien heeft ze met veel grote en kleine renners gesproken en ben ik onder de indruk van haar research, ook achter de schermen. Zelf heb ik de Tour twee keer mogen aanschouwen, maar dit jaar helaas moeten missen. Ik hoop dat dit boek me het Tour-gevoel weer laat beleven.

Journal Entry 2 by Angel45 from Tiel, Gelderland Netherlands on Tuesday, August 16, 2005
Wat een heerlijk boek om te lezen! Roept echt het tourgevoel weer op. Eens kijken wie ik daar een plezier mee kan doen.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.