kaapse raasdonders

Registered by -Angela- of Amstelveen, Noord-Holland Netherlands on 7/27/2005
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
7 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by -Angela- from Amstelveen, Noord-Holland Netherlands on Wednesday, July 27, 2005
Dit is een kookboek waarin recepten staan van gerechten uit de boeken van Annie M. G. Schmidt. Geniet van LIjsterpastei, Hasselbramenjam, Holletjestaart en zoute prieters en prutters.

Het wordt een ring: wat te doen met klierige kinderen op een regenachtige dag?

Het boek gaat naar:
MaaikeB
EmEli
Digimike
MarciaC
Missc1967
Owlet
en terug naar mij.


Het boek is weer thuis. Het gaat weer op de kookboekenplank.

Journal Entry 2 by -Angela- at on Wednesday, July 27, 2005

Released 14 yrs ago (7/27/2005 UTC) at

WILD RELEASE NOTES:

RELEASE NOTES:

Op de post naar MaaikeB

Journal Entry 3 by MaaikeB from Zeist, Utrecht Netherlands on Saturday, July 30, 2005
Het boek is binnen! We gaan de komende week eens kijken wat voor lekkers we hieruit kunnen brouwen. U hoort nog van ons!

Journal Entry 4 by MaaikeB from Zeist, Utrecht Netherlands on Thursday, September 08, 2005
Wat een énig boek!!! Als ik dit boek als kind had gehad, had ik er heel veel uit gemaakt. Helaas zijn mijn kinderen niet zo te porren voor koken en bakken, maar de kokoskoeken die we gebakken hebben waren wel een succes. Dank je wel voor het lenen, pippi. Zodra ik een smoes heb, koop ik het zelf. Voor de kleinkinderen of zo (m'n oudste is twaalf...).

Journal Entry 5 by EmEli from Voorschoten, Zuid-Holland Netherlands on Wednesday, September 14, 2005
Dit boek werd net door de postbode bezorgd. Het ziet er heel leuk uit dus ik ga in het weekend maar eens aan de slag. (zonder kinderen, want die heb ik niet) ;-)

Journal Entry 6 by EmEli from Voorschoten, Zuid-Holland Netherlands on Wednesday, November 02, 2005
O jee, ik heb dit boek al weer veel te lang in mijn bezit, maar wat een leuk kookboek! Ik heb de rijst met krentenhond gemaakt, het was vooral leuk om weer eens zelf een toetje te maken. Het gerecht zelf vond ik een beetje tegenvallen.

Zodra ik het adres van Digimike heb gaan de Kaapse Raasdonders weer verder.

Journal Entry 7 by Digimike from Beekbergen, Gelderland Netherlands on Friday, November 04, 2005
Ontvangen! Bedankt voor de snelle bezorging, EmEli! Morgen komt mijn zusje bij me logeren en dan gaan we vast allemaal lekkere dingen uit dit boekje maken. Ik heb het al doorgescand, het ziet er allemaal ontzettend leuk uit. De stampertjespot, kaapse raasdonders en luilekkerlandse chocoladetoffees ga ik denk ik met haar maken. Ik laat jullie het resultaat nog horen! Bedankt voor het ringen, PippiLangkous!

Journal Entry 8 by Digimike from Beekbergen, Gelderland Netherlands on Tuesday, November 08, 2005
Ik vind het echt een ontzettend gaaf boekje! Ik heb een aantal recepten gekopieerd (natuurlijk met verhaaltje!). Met mijn zusje heb ik stampertjespot gemaakt en dat smaakte erg goed! Omdat we vegetariers zijn, hebben we in plaats van de spekblokjes gebakken champignons en cashewnoten erbij gedaan. Smullen!!! Zodra ik het adres van Owlet heb ontvangen, stuur ik dit boek verder!

Journal Entry 9 by Digimike from Beekbergen, Gelderland Netherlands on Tuesday, November 15, 2005
Owlet en MarciaC hebben geruild van plek aangezien Owlet het op dit moment te druk heeft met haar Uilskuiken. MarciaC heeft het vanmorgen gekregen en was er erg blij mee!

Journal Entry 10 by MarciaC from Hengelo, Overijssel Netherlands on Tuesday, November 15, 2005
Ben er inderdaad blij mee! Ik zal er eens wat lekkers uit opzoeken om samen met mijn kids te maken. Ik denk dat de speculaasbrokken wel in de smaak zullen vallen in deze tijd van het jaar!

Journal Entry 11 by missc1967 from Bergen op Zoom, Noord-Brabant Netherlands on Thursday, March 02, 2006
Vandaag op de mat. Ik heb dit leuke kookboek al eens doorgekeken toen ik het voor een collega kocht die afscheid nam. Nu dus de mogelijkheid om er ook iets uit te gaan koken. Ik ben benieuwd.

Journal Entry 12 by missc1967 from Bergen op Zoom, Noord-Brabant Netherlands on Saturday, July 01, 2006
Wat een leuk boek is het toch! Ik wil het zelf hebben hebben hebben .......!!! Ik ga dus op zoek naar een exemplaar voor mezelf.
Ik zal Owlet een berichtje sturen of het uitkomt en dan reist deze verder !

27-7 boek is verstuurd naar Owlet.

Journal Entry 13 by owlet from Maastricht, Limburg Netherlands on Thursday, August 03, 2006
Oeps, ik heb dit boek al een paar dagen binnen, maar had ruzie met m'n internetverbinding...
Het ziet er erg leuk uit, heb al een paar verhaaltjes + recepten gelezen. Mijn uilskuiken is nog een beetje klein om mij te helpen, maar ik zal binnenkort een receptje uitkiezen om voor hem te maken. Het is in ieder geval een geweldig boek om cadeau te geven of te krijgen, leuke tip die ik zal onthouden!

Journal Entry 14 by owlet from Maastricht, Limburg Netherlands on Saturday, November 25, 2006
Sorry mensen, beetje lang over dit leuke boekje gedaan. Het lag naast m'n bed, maar aangezien het uilskuiken minstens 1 keer per nacht wakker wordt, ben ik 's avonds vaak te moe om nog te lezen. Dus heb ik het maar naast de computer gelegd en dat ging beter! :-)

Leuke verhaaltjes, uiteraard geweldige illustraties, de recepten zijn allemaal vrij "gewoon", tja, echt Hollands, zoals mevr. A.M.G. Schmidt zelf. Ik heb vanavond in het kader van de tijd van het jaar de Speculaasbrokken gemaakt. Ik was het twee weken geleden al van plan, maar had moeite met één van de ingrediënten, want de AH verkoopt geen speculaaskruiden meer (echt te belachelijk voor woorden!!!), maar uiteindelijk dan toch gelukt. De brokken zijn wel vrij dun geworden en een beetje bitter (heb er denk ik iets teveel van die kruiden door gedaan...), maar al met al toch wel erg lekker! Morgen beter proeven, nu was het maar een klein stukje.

Nogmaals: leuke cadeautip! ik heb al meerdere kandidaten in gedachten, maar die moeten allemaal nog ietsje groter groeien.

Ik zie dat ik de laatste in de ring ben; wat wil je -Angela-, een nieuw oproepje op het forum doen of dat ik het terugstuur naar je? In het laatste geval heb ik je adres nodig...

Journal Entry 15 by -Angela- from Amstelveen, Noord-Holland Netherlands on Tuesday, November 28, 2006
En het boek is weer thuis. Het ziet er netjes uit, er is niet eens op geknoeid tijdens het koken! Dank jullie allemaal voor de enthousiaste journal entries. De stampertjespot lijkt me erg lekker, die ga ik ook eens maken.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.