onze lieve vrouwe van het woud

by David Guterson | Romance | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by koekiebak of Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on 7/25/2005
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by koekiebak from Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on Monday, July 25, 2005
"De zestienjarige Anna Holmes zwerft rond als champignonplukster. Ze woont in een tent en heeft nauwelijks genoeg geld om eten te kopen. Op een middag in november, in de bossen van North Folk met hun eeuwige mist, verschijnt de maagd Maria, zo helder als de dag, voor haar geestesoog.

Het is aan de jonge priester Collins om de echtheid van de Mariaverschijning te bepalen: is het een waanbeeld van een jong meisje, een schreeuw om aandacht, een gevolg van regelmatig drugsgebruik of een echte roep van God? De priester worstelt met de tegenstrijdigheden van zijn roeping, en Anna's uitstraling brengt hem in ernstige verwarring.

Vanuit het hele land komen duizenden mensen, onder wie talrijke journalisten, samen in het kleine North Folk, dat deze toestroom van mensen eigenlijk niet aankan.

Zoals Anna's toewijding steeds intenser wordt, maar haar gestel lijkt te verzwakken, zo vermengt David Guterson moed, schijnwaarheid en zelfs humor aan een mysterieus en fascinerend thema.

Onze Lieve Vrouwe van het Woud is een aangrijpend en tegelijk ongelooflijk spannend verhaal over een eigentijds geloofscrisis. Tegelijkertijd is het emotionele vertelling over toewijding en verlossing."


Wat een vreemd verhaal! Ik ben op pagina 50 blijven steken... Het pakte me niet. Jammer.

Journal Entry 2 by koekiebak at Vrijthof in Hilvarenbeek, Noord-Brabant Netherlands on Sunday, June 04, 2006

Released 14 yrs ago (6/4/2006 UTC) at Vrijthof in Hilvarenbeek, Noord-Brabant Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

RELEASE NOTES:

Tijdens Festival Elastiek, bij het optreden van de New Cool Collective!!!!! Ergens in de buurt van het Brabants Dagblad podium, onder een boom.

Journal Entry 3 by B-Babe from Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on Thursday, July 06, 2006
Ik had er al over gehoord, maar tijdens Elastiek Muziek wist ik dat ik niet de enige ben: andere mensen delen ook boeken uit! Het boek heb ik nog niet gelezen, maar zodra ik dat heb gedaan zal ik mee gaan doen aan dit geweldige verhaal.

En oh ja, de New Cool Collective was super!

Journal Entry 4 by wingEnitnajwing at Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on Saturday, July 13, 2013
Vandaag losgeld voor dit boek betaald :-)
Het stond in de kast bij "het boekenschop" aan de Bredaseweg. Ik heb de mevrouw van de winkel vriendelijk uitgelegd dat bookcrossboeken eigenlijk niet voor verkoop bedoeld zijn. Ze snapte het concept maar gaf aan boeken die hun aangeboden worden niet te gaan weigeren en vanwege het goede doel wel gewoon te willen verkopen...nou ja vooruit maar. Voor 2,50 gaat dit boek weer een bookcrossboek worden :-)
Mooie winkel overigens, met bij de 50 ct. boeken ook goede titels. Verdere boeken varieren in prijs van 1,50 tot een euro of 3 geloof ik.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.