Zomerhitte

by Jan Wolkers | Literature & Fiction |
ISBN: 9059650123 Global Overview for this book
Registered by Jojoost of Amstelveen, Noord-Holland Netherlands on 3/19/2005
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
4 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by Jojoost from Amstelveen, Noord-Holland Netherlands on Saturday, March 19, 2005
Op een eiland in de Waddenzee ontmoet een fotograaf op het naaktstrand een jonge vrouw, Kathleen. Wanneer hij haar later opzoekt in de disco waar ze een zomerbaantje heeft, ziet hij dat ze wordt opgehaald door een oude man. Niet veel later maakt de fotograaf kennis met Federici, die net als hij onder de indruk blijkt van de mooie Kathleen. In de daaropvolgende dagen ontstaat er een geheimzinnige band tussen de twee mannen. Ze vertellen elkaar over hun leven en ervaringen, en volgen ondertussen de ontmoetingen tussen de jonge vrouw en de oude man, die niet helemaal betrouwbaar lijkt. Wie is hij, en wat doet hij eigenlijk op het eiland? En wie is de jonge man die hem en de jonge vrouw vaak blijkt te vergezellen? Gaandeweg ontrafelen de twee mannen de raadsels die de drie metgezellen omringen, waarbij ze stuiten op een levensgevaarlijk en ingewikkeld complot.

Zomerhitte is een Wolkers pur sang, waarin alle elementen uit zijn rijke oeuvre zijn terug te vinden: liefde en dood, kunst en religie, de natuur, noodlot en geweld. In een exuberante, geestige en tintelende stijl vertelt hij een verhaal vol suspense en intrige.

Journal Entry 2 by Nandaaah from Pijnacker, Zuid-Holland Netherlands on Wednesday, July 20, 2005
Na Joost heb ik dit tussendoorboekje ook gelezen, ik vond het geen geweldig boekje, maar heb het toch snel uitgelezen. Ik heb het niet zo op de schrijfstijl van Jan Wolkers, zal ook niet snel een boek van hem lezen. Turks Fruit ben ik na een pagina mee gestopt. Dit boekje heb ik wel uitgelezen, het is ook maar 92 bladzijdes en leest wel makkelijk weg. Maar niet mijn type boek, misschien dat een ander er blijer mee is.

Journal Entry 3 by wingAnonymousFinderwing on Tuesday, March 07, 2006
Walking back from voting for the city council. Caught it atop a public mailbox.

CAUGHT IN AMSTELVEEN NOORD-HOLLAND NETHERLANDS

Journal Entry 4 by pauluap from Amstelveen, Noord-Holland Netherlands on Tuesday, March 07, 2006
I am AnonymousFinder above.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.