Rakkaani tuli vuorilta

by Laila Hietamies | Literature & Fiction |
ISBN: 9516430864 Global Overview for this book
Registered by aava of Dals-Ed, Västergötland Sweden on 1/15/2005
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by aava from Dals-Ed, Västergötland Sweden on Saturday, January 15, 2005
En osaa sanoa oikein mitään rakentavaa, koksa en saanut kirjaa luettua edes puoliväliin. Olen aiemmin lukenut Hietamiehen historiallisia romaaneja, mutta tämä tökki koko ajan. Joten annan tämän mielihyvin eteenpäin, jos joku saa enemmän irti tästä. Toivon niin.

Journal Entry 2 by aava at Jyväskeskus in Jyväskylä, Keski-Suomi / Mellersta Finland Finland on Monday, January 17, 2005

Released 14 yrs ago (1/17/2005 UTC) at Jyväskeskus in Jyväskylä, Keski-Suomi / Mellersta Finland Finland

WILD RELEASE NOTES:

RELEASE NOTES:

Finnkinon lipunmyynnin vieressä reunuksella.

Journal Entry 3 by wingAnonymousFinderwing on Friday, January 21, 2005
En ole aikaisemmin lukenut Hietaniemen kirjoja. Kirja oli hyvä, mutta tottumattomammalle lukijalle mahdollisesti hieman raskas. Kirja kertoo suomalaisista lääkäreistä ja sairaanhoitajista auttamassa Intiassa isorokko- ja koleraepidemioiden aikaan ja ihmissuhteista, joita idän ja lännen erilainen ajatusmaailma rajoittaa. Ajankohtainen aihe. Tarinan käteen jäävä ajatus oli se, että vaikka kuinka suuria murheita tapahtuisi, ne lopulta unohtuvat ja elämä jatkuu. Ihmisen elinaika täällä on rajallinen. Ei mitään uutta auringon alla. En oikein tiedä kenelle tämän lykkäisi, että se tulisi luettua tailähtisi kiertoon..


CAUGHT IN JYVÄSKYLÄ KESKI-SUOMI FINLAND

Journal Entry 4 by winglunatumwing at Savukoski, Lappi / Lappland Finland on Thursday, December 29, 2011
Jihuu, ensimmäinen nappaamani villi kirja! Tai noh, salainen agenttini nappasi tämän Korvatunturin yläasteen opettajainhuoneesta. Kirja on siis matkustanut Savukoskelle! Tämä täytyy kyllä laittaa tuonne Päivän hauska catch -ketjuun! Kirja joutuu tosin odottelemaan lukuvuoroaan varmaankin pidempään.

Journal Entry 5 by winglunatumwing at Savukoski, Lappi / Lappland Finland on Thursday, August 30, 2012
Minulla on ollut kamalia rinkikiireitä, mutta päätin lukea välillä jotain aivan muuta eli tään kirjan. Ennakki-odotuksia ei ollut, koska kirjassa ei ollut kansia.

Ensin kritiikki... Sisämarginaalit olivat niin pienet, että se välillä vaikeutti lukemista huomatavasti, etenkin kun luen monesti sängyssä mahallaan. Mutta itse sisällöstä pidin todella paljon. Useampaan otteeseen se sai minut jopa kyyneliin, mikä on kyllä erittäin harvinaista! Onneksi siis sain tämän ensimmäisen nappaukseni tehtyä.

Journal Entry 6 by winglunatumwing at Varuskunta in Sodankylä, Lappi / Lappland Finland on Thursday, September 13, 2012

Released 7 yrs ago (9/13/2012 UTC) at Varuskunta in Sodankylä, Lappi / Lappland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Jätin kirjan veksin henkilökunnan kahvihuoneeseen. Vapautus on osa Never judge a book by it's cover 2012 -haastetta ja Sanatarkasti-haastetta.

Journal Entry 7 by winglunatumwing at K-supermarket Pohjantähti in Sodankylä, Lappi / Lappland Finland on Tuesday, November 27, 2012

Released 6 yrs ago (11/27/2012 UTC) at K-supermarket Pohjantähti in Sodankylä, Lappi / Lappland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Kirja ei ollut mennyt veksistä kaupaksi, joten vapautin sen edelleen Pohjatähden aulan lehtitelineeseen. Vapautus on osa Never judge a book by it's cover 2012 -haastetta.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.