Tippi, kind van Afrika

Registered by korenmaat of Schipluiden, Zuid-Holland Netherlands on 7/2/2004
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
5 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by korenmaat from Schipluiden, Zuid-Holland Netherlands on Friday, July 02, 2004
Het verhaal van hoe een kind opgroeit met de wilde dieren. Haar eerste speelgoed de schedel van een nijlpaard, haar eerste vriendje Abu de olifant die ze mijn broertje noemt.

Het verhaal van een gezin dat gekozen heeft voor de vrijheid en de terugkeer naar de natuur. Als je van afrika kan genieten, dan kan je ook dit boek waarderen

Release planned for Sunday, July 04, 2004 at als onderdeel van een bookbox naar een medecrosser in Schipluiden, Zuid-Holland Netherlands.

Hij gaat mee in de bookbox 'te mooi om los te laten' 575-1413896
Ik hoop dat ie een mooie reis mag maken. En dat ie, als het even kan, altijd gecontrolled released word.

Released on Tuesday, July 20, 2004 at controlled release in hilversum, Noord-Holland Netherlands.

in de bookbox "te mooi om los te laten".

Journal Entry 4 by nrrdgrrl from Johannesburg - Fourways, Gauteng South Africa on Tuesday, July 20, 2004
ik wil zelf zo graag in afrika wonen, dus alles daarover verslind ik. dit boek had ik dan ook al eens gelezen. ik heb het fijn nog een keer doorgebladerd, en nu gaat het terug in de bookbox "te mooi om los te laten".

Journal Entry 5 by biba89 from Olst, Overijssel Netherlands on Tuesday, August 31, 2004
Uit de 'te mooi om los te laten'doos gevist. Alleen al omdat Nrrdgrrl in Afrika gaat wonen, wil ik dit lezen. Daarna zoek ik er een mooie nieuwe plek voor.

Journal Entry 6 by biba89 from Olst, Overijssel Netherlands on Friday, October 07, 2005
Ik geloof dat ik wel eens iets gezien heb van de meerkattenfilms die deze twee schrijvers hebben gemaakt, in de woestijn van Namibië. Ik heb genoten van de beschrijvingen van Tippi die zich als peuter volkomen op haar gemak voelt met de wilde dieren die ze ontmoet. Verder was ik niet zo geïnteresseerd in alle manipulaties, politieke gekonkel en conflicten waar de auteurs over schrijven, dat voegde voor mij weinig toe.
De foto's zijn prachtig! Ik zal dit boek weer gecontroleerd loslaten, bij een andere Afrikaliefhebber.

Journal Entry 7 by -Angela- from Amstelveen, Noord-Holland Netherlands on Saturday, December 10, 2005
Ik was helemaal blij toen ik dit boek op de stapel vond! Een tijdje geleden was Tippi nog op televisie bij Ivo Niehe, een heel stuk ouder en inmiddels woont ze gewoon in een huis en studeert ze. Gefascineerd heb ik zitten kijken naar dat kleine meisje dat een luipaard als vriendje had. Fantastisch, en nu kan ik het hele verhaal lezen...

Journal Entry 8 by -Angela- from Amstelveen, Noord-Holland Netherlands on Monday, January 02, 2006
Een apart stel is het wel, vind ik. Die man blijkt in het eerste hoofdstuk een behoorlijke vechtersbaas te zijn, hij zegt zelf dat hij agressie aantrekt maar ik denk het mijne er van. In het boek is hij regelmatig behoorlijk laveloos van de drank, dat zal er misschien mee te maken hebben dat hij wel eens verzeild raakt in netelige situaties. Een rusteloos type waarmee het moeilijk samenleven is, dat is mijn indruk van de man.
De vrouw is wel leuk en erg liefdevol naar alles, haar man, de omgeving, de dieren en natuurlijk haar kind. Het duurt een half boek voor Tippi ten tonele verschijnt, en dat is wat mij betreft het leukste gedeelte. Het lijkt me een heel bijzonder meisje. De foto's in het boek zijn prachtig, vooral het kleine meisje die voor Abu, de olifant uitloopt.

Dit boek gaat deze week naar een van de winnaressen van de decemberloterij!

Journal Entry 9 by missc1967 from Bergen op Zoom, Noord-Brabant Netherlands on Wednesday, January 04, 2006
Vandaag in de bus! Één van de eerste 2 boeken van mijn loterijprijs. En ja, een schot in de roos natuurlijk. Pippilangkous en ik hadden het al dit boek gehad laatst op de meeting in Lef. Ik weet dat ik dit een aantal jaren geleden heb zien liggen in de boekwinkel toen ik op zoek was naar een kadootje voor mijn man. Ik heb er mee in mijn handen gestaan maar vond het meer geschikt voor mezelf dan voor hem. Ik weet nog wel welk boek ik toen voor hem heb gekozen namelijk een mooi boek met foto's over de San. Mede n.a.v onze reis door Namibië.
Heel erg bedankt, Pippilangkous !!

Journal Entry 10 by missc1967 from Bergen op Zoom, Noord-Brabant Netherlands on Friday, January 06, 2006
Dit is toch wel grappig om even te vermelden: manlief pakte gelijk naar dit boek (wat ik toen dus niet voor hem gekocht had) en is erin begonnen en heeft het in een dagje uitgelezen !
Hij vond er het volgende van: rommelig geschreven maar hield de aandacht vast omdat het ging over gebieden die ik bezocht heb en nog zou willen bezoeken. De foto's zijn erg mooi!!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.