Rakkaani tuli vuorilta

by Laila Hietamies | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: 9516430864 Global Overview for this book
Registered by harmaja of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 6/13/2004
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by harmaja from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Sunday, June 13, 2004
Tämä kirja on osa kirpputorilta saamaani 17 kappaleen lahjoituserää.

Tänään satuin olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan: nimittäin kirpputorilla juuri kun eräs kirpputorimyyjä päätti luopua laatikollisesta kirjoja. Ilmeisesti kirjat eivät käyneet kaupaksi, tai sitten kyseessä oli silkka tilanpuute. En kysellyt asiaa sen enempää, koskapa olin ilmaiskirjoista niin innoissani.

En voinut kuljettaa kaikkia kirjoja kotiin, joten valikoin itselleni 17 parhaimmassa kunnossa olevaa ja mielenkiintoisimman näköistä yksilöä. Aion vapauttaa kirjoista suurimman osan. Kaikki ovat siistejä ja ehjiä. Liitän tämän selitystekstin niihin 16 lahjoituskirjaan, jotka ovat suomenkielisiä. Tekstin alle kirjoitan kutakin kirjaa erikseen koskevat kommentit.

* * * * *

Suuren Suomalaisen Kirjakerhon kirja, julkaistu vuonna 1975.

Kirjassa ei ole kansipaperia, joten minulla ei ole aavistustakaan siitä, mistä kirja kertoo. Tai no, jotain tekemistä Intian kanssa sillä näyttää pikaisen selailun perusteella olevan.

Kirja on oikein siisti, vapauttanen.

Journal Entry 2 by harmaja at Kirjasto, Sello -kierrätyshylly in Espoo, Uusimaa / Nyland Finland on Wednesday, June 23, 2004
Release planned for Thursday, June 24, 2004 at Sellon kirjasto in Espoo, Uusimaa Finland.

Olen täyttänyt 24 vuotta ja sen kunniaksi vapautan 24 kirjaa kesäkuun 24. päivänä. Jätän kirjat Leppävaaran kirjaston vaihtohyllyyn torstaina 24.6. noin yhdeltätoista. Vaihtohylly on nykyään hieman eri paikassa kuin ennen, mutta kyllä se vielä sieltä löytyy. (Toivon muuten, että kirjasto on vielä huomenna eli torstaina aamupäivällä auki; ainakaan webbisivuilla ei sanota, etteikö olisi!)

Pahoittelen muuten, että vapautuksestani tulee nyt kaikkiaan 24 vapautusviestiä! Harkitsin kyllä, että kirjoittaisin vapautusilmoituksen vain yhdestä kirjasta ja kertoisin siinä myös muista 23:sta, mutta haluan niin kovasti saada pienen juoksevan kirjan kuvan kaikkien kohdalle! Synttärinsankarina otan nyt siis vapauden kiusata teitä 24 viestillä.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.