Verenpunainen meri

Registered by winglukutuoliwing of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 2/23/2024
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by winglukutuoliwing from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Friday, February 23, 2024
Kustantajan esittely:

"Kidnapattu nainen. Kansainvälinen salaliitto. Tapahtumapaikkana sumuinen Islanti.

Islantilaisen liikemiehen vaimo on kidnapattu. Hän pyytää apua Áróralta, joka on palannut maahan etsimään aiemmin kadonnutta siskoaan. Kun sumu laskeutuu kylmään ja sateiseen Islannin syksyyn, tutkinnasta tulee yhä vaarallisempaa.

Kun liikemies Flosi palaa kotiin päivälliselle, hän huomaa, että hänen kotiinsa on murtauduttu ja vaimo Gudrun kadonnut. Kirje keittiön pöydällä vahvistaa, että hänet on kidnapattu. Jos Flosi ei suostu maksamaan valtavia lunnaita tai kertoo poliisille, Gudrun tapetaan.

Flosi ottaa yhteyttä kätketyn omaisuuden etsintään erikoistuneeseen Áróraan, joka yrittää etsiväystävänsä Danielin kanssa päästä tapauksen ytimeen ilman, että kukaan tietää. Samalla he jatkavat Áróran kadonneen sisaren kohtalon selvittämistä.

Verenpunainen meri on toinen osa islantilaisessa dekkarisarjassa, jossa seurataan voimakastahtoisen ja värikkään Áróran tutkimuksia kadonneiden löytämiseksi. Sarja kuvaa tunnelmallisesti Islannin luontoa ja paikallisia tapoja sekä Áróran oman elämän erikoisia käänteitä."

Docendo / Blue Moon, 2023.

Journal Entry 2 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, February 24, 2024
Lilja Sigurðardóttirista on tullut näiden sarjan kahden ekan osan jälkeen yksi suosikkidekkaristeistani. Tässä osassa oli paljon tapahtumia - rahanpesua, kadonnut vaimo ja muita ihmissuhteiden käänteitä - mutta hyvin kirja pysyi kasassa ja sopivan jännittävänä aina loppusivuille saakka. Toivoisin, että sarjan seuraavakin osa olisi käden ulottuvilla :)

Journal Entry 3 by winglukutuoliwing at WishList RABCK, By Mail/Post/Courier -- Controlled Releases on Sunday, February 25, 2024

Released 1 mo ago (2/25/2024 UTC) at WishList RABCK, By Mail/Post/Courier -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Toivelistalukemista, ole hyvä! Toivottavasti tykkäät!


Journal Entry 4 by Saka74 at Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland on Thursday, February 29, 2024
Ihana yllätys! Pidin Jääkylmästä auringosta, joten kovia odotuksia on tämän suhteen. Kiitos myös kortista.

Journal Entry 5 by Saka74 at Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland on Thursday, April 18, 2024
Tykkäsin kirjasta todella paljon. On ihana lukea dekkaria, jossa mennään heti asiaan ja asiassa pysytään koko kirjan ajan eikä kirjaa ole pitkitetty kaikella turhalla. Tapahtumien sijoittuminen Islantiin tuo oman mukavan lisän kirjan kiinnostavuuteen. Täytyy myöntää, että tänään jäi osa kotitöistä tekemättä, sillä kirja vei mennessään.

Sivuston toivelistahaku ei toimi tämän(kään) kirjan kohdalla, mutta katsoin, ketkä olivat lukeneet Jääkylmän auringon ja tarjosin kirjaa Bookgeolle, jolta olen saanut lukuisia toivekirjoja. Seuraava lukija on siis tiedossa sivuston temppuilusta huolimatta.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.