Hildur

by Satu Rämö | Mystery & Thrillers |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by Pikkis of Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on 2/13/2024
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by Pikkis from Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Tuesday, February 13, 2024
Takakannesta: “Lapsuudessaan traumatisoitunut rikosetsivä ja kadonneiden lasten yksikön päällikkö Hildur Rúnarsdòttir taistelee ahdistustaan vastaan surffaamalla Atlantin kylmissä vesissä. Hildurin työpariksi saapuu suomalainen poliisiharjoittelija Jakob Johanson, joka on lähtenyt Islantiin pakoon omaa hankalaa elämäntilannettaan.
Pian Hildur ja Jakob ovat keskellä omituista rikosvyyhtiä, kun vuosikymmeniä hämärässä olleiden salaisuuksien sumuverho alkaa vähitellen hälvetä. Kosto on ajatuksena suloinen, mutta ratkaiseeko se lopulta mitään?”

En ole dekkareiden ystävä ja luen niitä todella vähän ja harvoin. Tätä kirjaa ja koko Islanti-sarjaa ovat kuitenkin niin paljon hypettäneet sekä työkaverini että sosiaalinen media, joten ajattelin, että luen Hildurin ihan vain siksi, että tiedän mistä puhutaan. Koukkuun kuitenkin jäin jo ihan alkusivuilla ja kuten jossain arvostelussa sanottiin, kirja oli pakko lukea melkein yhdeltä istumalta (tai olisi tehnyt mieli lukea, jos olisi ollut aikaa:D). Pidin sekä jännittävästä, monikerroksisesta juonesta että Islannin luontokuvauksesta ja siitä, miten alussa irrallisilta tuntuvat henkilöhahmot punoutuivat tarinan edessä yhteen. Ja kirja oli myös tietyllä tavalla hyytävä, mutta ei liian raaka, sillä liiasta raakuudesta en etenkään kirjoissa pidä. Onneksi ihana työkaverini antoi heti 2. osan lainaan, että pääsen jatkamaan sarjaa.

Journal Entry 2 by Pikkis at Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Tuesday, June 25, 2024

Released 3 wks ago (6/25/2024 UTC) at Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Tarjolle päivän miittiin!

Journal Entry 3 by Oikku at Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Tuesday, June 25, 2024
Nappasin kirjan Kuopion piknik-miitistä.

Journal Entry 4 by Oikku at Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Thursday, July 18, 2024
Kirjan parasta antia oli Islanti; välähdykset vanhoista saagoista, historiasta, tavoista, arjesta... Kokonaisuutena tarina ei ollut minusta mitenkään erityinen, tällaisia "kevytdekkareita" mahtuu kolmetoista tusinaan. Vaikea ymmärtää tämän kirja(sarja)n herättämää huomiota ja siihen kohdistunutta hehkutusta, mutta ehkäpä ymmärrys lisääntyy, jahka joskus luen seuraavat osat. Ei kai niitä lukematta olla voi, jos vastaan tulevat, kun sinänsä jäi kiinnostamaan kirjan hahmojen kohtalot.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.