Kirjallinen piiri perunankuoripaistoksen ystäville

by Mary Ann Shaffer, Annie Barrows | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingtaavinawing of Raahe, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on 2/5/2024
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingtaavinawing from Raahe, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Monday, February 5, 2024
Esittely Otavan nettisivuilla:

"Lämmin, huumorintäyteinen romaani kirjanystävistä ja kirjojen lohtua tuovasta voimasta: ”Täydellisesti valmistettu herkkupala.” – The Times

"Lontoo 1946. Kirjailijatar Juliet Ashton on etsimässä aihetta seuraavalle teokselleen, kun hän saa kirjeen tuntemattomalta mieheltä Guernseyn Kanaalisaarelta. Dawsey Adams on saanut käsiinsä kirjan, jonka sisäkanteen on kirjoitettu Julietin nimi. Hän kertoo kuuluvansa kirjalliseen piiriin, joka syntyi Guernseyn saksalaismiehityksen aikana, kun joukko saarelaisia jäi salaisen porsaspaisti-illallisen päätteeksi kiinni ulkonaliikkumiskiellon rikkomisesta.

Juliet kirjoittaa ensin Dawseylle, sitten muillekin kirjallisuuspiirin jäsenille. Kirjeiden kautta hän saa kuulla hätkähdyttäviä ja lumoavia tarinoita Guernseystä ja sen omaperäisistä asukkaista. Kun Juliet vihdoin päättää matkustaa saarelle, hän ei ainoastaan löydä aihetta kirjalleen, vaan paljon enemmän.

Täydellinen hyvän mielen kirja on noussut valtavaksi menestykseksi: sitä on myyty 1,5 miljoonaa kappaletta ja sen oikeudet on myyty 30 maahan.

Kirjallinen piiri perunankuoripaistoksen ystäville on Mary Ann Shafferin (1934–2008) esikoisromaani, jonka viimeisteli tätinsä puolesta lastenkirjailija Annie Barrows. Shaffer ehti kuulla unelmansa toteutuvan, mutta ei valitettavasti ehtinyt nauttia romaaninsa menestyksestä."

Otava 2010
Siikajoen kunnan Ruukin kirjaston poistokirja

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.