Neiti Marplen viimeinen juttu

by Agatha Christie | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by taavina of Raahe, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on 1/11/2024
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by taavina from Raahe, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Thursday, January 11, 2024
Etulieve:
"Nuori rouva Gwenda reed saapuu ennen miestään Englantiin hankkiakseen heille talon jostain etelärannikolta. Pian Gwenda löytää viehättävän valkoisen viktoriantyylisen huvilan, joka tuntuu hänestä oudon tutulta heti ensi silmäyksellä.
Eipä aikaakaan, kun Gwenda törmää yllättäen seikkoihin, jotka tuntuvat kätkevän jonkin kammottavan salaisuuden. - Juuri kun Gwenda-poloinen on hermoromahduksen partaalla, ottaa hänet onneksi huostaansa lempeän tarmokas ja aina neuvokas neiti Marple, joka on eläessään joutunut ratkomaan monta ongelmallista rikosvyyhtiä. Neiti Marple varoittaa nuorta paria sotkeutumasta asiaan, joka ilmeisesti on tapahtunut jo kauan sitten, mutta Gwenda ja hänen miehensä ovat liian innoissaan salaisuudesta, joka kätkeytyy heidän omaan taloonsa, välittääkseen hyväätarkoittavista neuvoista.
Omatoimisesti Reedit jäljittävät syyllistä, murhaajaa, joka häikäilemättömästi on surmannut Gwendan nuoren ja kauniin äitipuolen. Epäilyt kohdistuvat uhrin entisiin miesystäviin - nykyisin arvokkaisiin keski-ikäisiin herroihin, joilla ei tunnu olevan asian kanssa mitään tekemistä...
Juuri kun Gwenda on tekemäisillään kohtalokkaan tyhmyyden, saapuu neiti Marple ja pelastaa tilanteen. Osoittautuu että neiti Marplen erehtymätön vainu on jälleen kerran johtanut oikeaan ja neiti Marple vie viimeisen rikosjuttunsa loistokkaaseen päätökseen entiseen tyyliinsä."

Suuren suomalaisen kirjakerhon painos v. 1977
Englanninkielinen alkuteos Sleeping Murder ilmestyi ensimmäisen kerran 1976

Kirjan alussa on kirjailijan esittely:
"... Agatha Christie kuoli hiljattain 12.1.1976 85-vuotiaana."/...
Tämä on siis ollut erittäin ajankohtainen kirja julkaisuaikanaan!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.