De kathedraal van de zee DWARSLIGGER

by Ildefonso Falcones | Literature & Fiction |
ISBN: 9049802036 Global Overview for this book
Registered by miertje of Houten, Utrecht Netherlands on 1/4/2024
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by miertje from Houten, Utrecht Netherlands on Thursday, January 4, 2024
In de bestseller De kathedraal van de zee van Ildefonso Falcones groeit de jonge Arnau op binnen de stadsmuren van het opbloeiende Barcelona van de veertiende eeuw. Samen met zijn beste vriend Joan werkt hij mee aan de bouw van de kathedraal Santa Maria del Mar. In de loop der jaren gaat het Arnau voor de wind: hij overleeft honger, oorlog en zelfs de zwarte dood. Maar dan belandt hij door verraad in de kerkers van de Inquisitie. Wat is zijn vroegere vriendschap met Joan nog waard?

Tegen die achtergrond vertelt Ildefonso Falcones in De erfgenamen het pakkende, avontuurlijke verhaal over twee andere vrienden. Bernat, de zoon van Arnau, begint als kaperkapitein; zijn vriend Hugo werkt noodgedwongen voor de aartsvijand van Arnau. Hun leven staat steeds op z’n kop door liefdesperikelen, intriges en machtswisselingen in Catalonië. Is hun vriendschap tegen dit alles bestand?

De reeks bestaat uit twee los te lezen delen:

De kathedraal van de zee
De erfgenamen

Released 4 mos ago (1/7/2024 UTC) at Stationsboekwissel CS IJ-passage in Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Hallo daar, vinder! Als je dit leest, heb je een boek gevonden. Gefeliciteerd! Hopelijk is het iets dat je leuk vindt; zo niet, dan heeft het je toch tenminste hier gebracht en dat is ook wat waard. Je mag het boek gerust doorgeven aan iemand anders, of zomaar ergens achterlaten. Ondertussen was je toch maar mooi nieuwsgierig genoeg om op deze site te komen kijken. Kijk gerust wat rond. Veel plezier! Als je het boek ook wilt volgen dan kun je je het beste aanmelden als nieuwe bookcrosser (Engelse pagina). Ik zou het erg leuk vinden als je mijn naam (miertje) wilt invullen als Referring Member, dan kan ik zien dat je ook een geregistreerde bookcrosser bent geworden.Oh ja, er is ook een Nederlandse website voor als je nog meer wilt weten over bookcrossing.

Hello, dear finder!You've just found a free BookCrossing book, and came to the site to make a journal entry. You've made me happy already!Please feel free to keep the book, or give it away to someone else. Thank you for taking the time to come to BookCrossing. I hope you'll enjoy the book!

Journal Entry 3 by wingAnyrockwing at Amsterdam, Noord-Holland Netherlands on Sunday, January 7, 2024
Al eens in begonnen maar andere zaken vereisten meer aandacht. Nu een dwarsliggerformaat, dat gaat wel goedkomen in de trein.

Journal Entry 4 by wingAnyrockwing at - Ergens in de provincie, Gelderland Netherlands on Friday, April 5, 2024
Inmiddels in de trein uitgelezen. Ik had 'm toch al eens eerder helemaal gelezen, maar de herlezing was geen straf.
Sommige stukken vond ik heftig en extreem, het moet geen pretje geweest zijn om in die tijd vrouw te zijn.

Journal Entry 5 by wingAnyrockwing at - Ergens in Wassenaar in Wassenaar, Zuid-Holland Netherlands on Friday, April 5, 2024

Released 1 mo ago (4/5/2024 UTC) at - Ergens in Wassenaar in Wassenaar, Zuid-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Hallo vinder! Dit boek heb ik hier neergelegd, speciaal voor jou. Ik hoop dat je het leuk vindt. Laat je het even weten? Dat zou ik leuk vinden.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.