Zomerengel

by Mons Kallentoft | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by Audje of Amsterdam, Noord-Holland Netherlands on 11/28/2023
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by Audje from Amsterdam, Noord-Holland Netherlands on Tuesday, November 28, 2023
Het is een uitzonderlijke warme zomer in Ostergötland. Op een morgen wordt de veertienjarige Josefin Davidsson naakt aangetroffen op een volkstuinencomplex. Ze is bewusteloos geslagen en aangerand. Op haar lichaam worden geen sporen aangetroffen maar wel blauwe verf. En het meisje is gewassen met chloor. Ze kan zich niet herinneren wat er is gebeurd.
Kort daarna verdwijnt een ander veertienjarig meisje, Theresa. Een hond vindt haar lichaam onder een boom vlakbij een snackbar. Het meisje is op dezelfde manier toegetakeld als Josefin, maar bovendien gewurgd.
De gebeurtenissen grijpen rechercheur Malin Fors, een alleenstaande moeder met een dochter die even oud is als de slachtoffers, erg aan. Gelukkig is haar dochter Tove op vakantie op Bali. Grootscheeps politieonderzoek leidt tot niets en er vallen nog meer slachtoffers. Het lijkt op het werk van een seriemoordenaar, maar met welk motief?
De zoektocht naar de moordenaar bereikt een climax als Tove, net terug van vakantie, toch verdwijnt. Is het toeval of is de misdadiger nu ook binnengedrongen in Malins privéleven?

Journal Entry 2 by Audje at Lab111 - cultureel centrum in Amsterdam, Noord-Holland Netherlands on Wednesday, November 29, 2023

Released 2 mos ago (11/29/2023 UTC) at Lab111 - cultureel centrum in Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Ergens in de bioscoop of het restaurant

Hallo vinder, welkom bij Bookcrossing.
Gefeliciteerd je hebt een zwerfboek gevonden !
Ik hoop dat je het een leuk boek vindt en dat je het boek weer verder laat reizen. Als je het weer loslaat, maak dan release notes zodat ik het boek kan volgen op zijn reis.

Meer tips en informatie vind je op www.bookcrossing.nl

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.