Nën bluzën time

by Irma Kurti | Poetry | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by Biblio-Qirinxhi of Korçë, Korce Albania on 11/19/2023
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by Biblio-Qirinxhi from Korçë, Korce Albania on Sunday, November 19, 2023
Librin e regjistruan vajzat e podcastit "The Perfect BookCrosser" për ta lënë te qoshku i librit të shkollës "Raqi Qirinxhi".

Vargjet dhe librat e Irma Kurtit kanë fituar shumë çmime nëpër konkurse letrare ndërkombëtare në Itali e Zvicër. Poezia “Nën bluzën time”, titullin e së cilës mban ky libër, është vlerësuar me çmim të parë në Konkursin Ndërkombëtar “Napoli Cultural Classic” 2011, në Itali.

Released 2 mos ago (12/5/2023 UTC) at Qoshku i librit shtegtar në gjimnazin "Raqi Qirinxhi" in Korçë, Korce Albania

WILD RELEASE NOTES:

Do ta lemë te Qoshku sapo të mbarojmë live stream-in e sotëm. Udhë të mbarë!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.