Sadekoirat

by Gabriel Korpi | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: 9788728552803 Global Overview for this book
Registered by winglukutuoliwing of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 7/21/2023
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by winglukutuoliwing from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Friday, July 21, 2023
Takakannesta:

"Kehuttu dekkarisarja yksityisetsivä Valo Kurjesta jatkuu! Murhaa ja mysteereitä selvitetään niin syksyisessä Suomenlinnassa kuin yksityisklubin sykkeessä.

Entisen poliisin, nykyisen vanhan tavaran kauppiaan ja yksityisetsivän Valo Kurjen syksy alkaa valjusti, kun kumppani Jan pakenee Stadin pimeyttä työlomalle Kaliforniaan. Pian Valo saa muuta ajateltavaa, kun asianajaja Mantere palkkaa hänet etsimään kadonnutta naista. Sattumalta Valo törmää vanhaan työtoveriinsa rikospoliisista ja sekaantuu myös tämän tutkintaan, kun iäkäs vääpeli löytyy surmattuna kotoaan Suomenlinnasta.

Töiden lisäksi Valo saa aikansa kulumaan yksityisellä Mala Notte -klubilla, jonka kirjavasta järjestäjäjoukosta hän kiinnostuu. Vähitellen piirit pienenevät ja kaikki näyttää kietoutuvan yhteen: mikä on kadonneen naisen salaisuus ja mitä tekemistä kaikella on Mala Notten ja Suomenlinnan kanssa?

Sadekoirat jatkaa 90-luvun Helsinkiin sijoittuvaa tunnelmallista dekkarisarjaa, jossa mysteerien lisäksi pääosassa ovat ihmiskuvaus ja vähäeleinen huumori."

Saga Egmont, 2023.

Journal Entry 2 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, November 11, 2023
Vaikka Valo Kurki -sarja kuuluu dekkarigenreen, näissä kirjoissa on mukavan leppoinen ja rauhallinen tunnelma, ei mitään sykettä nostattavaa. Pidin lakonisesta, lyhyestä kielestä ja kuivakkaasta huumorista, henkilöhahmot ja miljööt kuvataan elävästi, mutta vältellen turhia sanoja. Lukijana arvostan paitsi sitä, ettei sivuja ole liikaa, myös miellyttävän väljää ja ilmavaa tekstin asettelua painetun kirjan sivuille.

Journal Entry 3 by winglukutuoliwing at Tampere, Bookcrossing Meetup -- Controlled Releases on Saturday, November 25, 2023

Released 4 mos ago (11/25/2023 UTC) at Tampere, Bookcrossing Meetup -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Tämä kirja on paikallisista crossareista ainakin Smabben, Appelsiinin ja outa1977:n toivelistoilla. Ehkäpä joku heistä pääsee tänään miittiin tai ehkä kelpaa jollekin muulle Gabriel Korven pehmeistä dekkareista kiinnostuneelle?

Journal Entry 4 by Smabbe at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, November 25, 2023
Minulla oli onni myötä tällä kertaa ja sain toivedekkarin luettavakseni. Kiitos Lukutuoli, oli mukava nähdä pitkästä aikaa miitissä.

Journal Entry 5 by Smabbe at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Tuesday, December 19, 2023
Tykkään aina välillä lukea tällaisen rauhallisesti soljuvan kertomuksen. Mikään kauhean pitkään mielessä pysyvä kertomus ei tapahtumiltaan ole, mutta mukavaa, rauhallista ja nopeaa luettavaa. Vähän jäi sellainen tunne, että muutama langanpätkä jäi lopussa roikkumaan. Se harmitti, koska en tykkää, jos tarinaan jää aukkoja. Välipaladekkari.

Journal Entry 6 by Smabbe at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, January 20, 2024

Released 2 mos ago (1/20/2024 UTC) at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Vapriikin miitissä seuraavalle toivojalle. Mukavia lukuhetkiä 🙂

Journal Entry 7 by wingAppelsiiniwing at Lempäälä, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, January 20, 2024
Kiitos toivelistakirjasta! Eilen sainkin viestin, jossa paljastui kuka Gabriel Korpi on.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.