Alamaailman kuningatar

by Päivi Alasalmi | Mystery & Thrillers |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingBlackDevilwing of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 6/1/2023
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingBlackDevilwing from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Thursday, June 1, 2023
Piinaava Tampere-dekkari alamaailman välienselvittelystä

Rikoskonstaapeli Hallavainen tutkii alamaailman kruunaamattoman kuningasparin arvoasuntoa, joka näyttää lähinnä teurastamolta. Asukkaat ovat kadonneet jäljettömiin. Sosionomi Anu Murtovuo muuttaa työn perässä Oulusta Tampereelle. Hän joutuu uhkaaviin tilanteisiin, jotka johdattavat hänet kolkkojen perhesalaisuuksien jäljille Madridiin. Kuka hän oikein on?

Alamaailman kuningatar aloittaa koukuttavan dekkarisarjan, jossa tamperelainen rikoskonstaapeli Hallavainen ratkoo kollegoidensa kanssa synkkiä murhatapauksia.

Journal Entry 2 by wingBlackDevilwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Thursday, June 1, 2023
Apua. Nyt ei tämä ollut mun juttu ollenkaan. Kieli oli kauttaaltaan jotenkin todella töksähtelevää, yhdestäkään henkilöstä en saanut oikein mitään otetta ja päähenkilön tyhmyys kävi todella hermon päälle. Rikos oli raaka toki ja tekijäkin kylmä kuin mikä, mutta silti kokonaisuus jäi jotenkin tosi naivistiseksi. Ja en nyt tiedä miten tän muotoilisin, mutta sanotaanko nyt vaan näin, että kyllä siellä yhteiskunnan "toisella puolella" ne ihmiset on ihan Akeja ja Teroja, tai sukunimillä Mähösiä ja Kemppaisia, jokusella saattaa joku lisänimi olla. Mutta tässä naurettavaksi ja jopa epäuskottavaksi lapsellisuudeksi luen sen, että ihan jokaisella rikollisella tai laitapuolen kulkijalla oli joku lempinimi. Jokaisella. Ihan jo lähtien siitä, että ns. pääpari on Kuningatar ja Kingi. Hohhoijjaa. Ja mitäs nää muut: Ruikkukukko, Painajainen, Kirvesmies, Paha Peltolampi, Hammaskeiju, Kapi-Kumpunen, Pulsu-Pete, Moon Multanen noin muutaman mainitakseni. *rolling eyes* Ei mene mahdolliset jatko-osat mulla jatkoon.

Ja loppuun vielä, että älkää pliis antako kissoille maitoa, vaikka tässä kirjassa se oikein kissojen katastrofiyhdistyksen (vai mikä kissataho se tässä nyt oli mistä neuvoa kysyttiin) ohjeena annettiin. Pöyristyin.

Nyt pliis ehkä joku lukija löytää tästä jotain parempaa. Mä oon ennenkin tallonut jokusen kirjan maanrakoon suorastaan ja pissinyt päälle, silti seurava lukija on antanut sille täydet 10 tähteä ja pitkät perustelut miksi näin. Joten siksi uskallan tämänkin kirjan kuitenkin vapauttaa.

Journal Entry 3 by wingBlackDevilwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, June 4, 2023

Released 4 mos ago (6/4/2023 UTC) at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Tämänpäiväiseen Tallipihan miittiin tarjolle.

__________
Kiitos, että otit tämän kirjan mukaasi ja tulit myös kurkistamaan sen matkapäiväkirjaa. Toivoisin, että kirjoittaisit tähän myös oman merkintäsi kirjan löytymisestä. Voit tehdä sen nimettömänä! Myöhemmin jos luet kirjan, voit halutessasi kirjoittaa uuden merkinnän, jossa voit kertoa mielipiteesi kirjasta ja mahdollisista jatkosuunnitelmistasi kirjan varalle.

Jos haluat lisätietoa bookcrossingista suomeksi, niin seuraavat linkit ovat avuksesi:
Bookcrossing Wikipediassa
Suomenkielinen keskustelufoorumi

Journal Entry 4 by Pamina_81 at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, June 5, 2023
Tää kirja myytiin miulle sillä perusteella, että se on todella huono - ja sijoittuu Tampereelle. Vaikka näillä kahdella seikalla ei liene sinällään mitään yhteistä. ;)

No, nähtäväksi jää, kuinka huono tää lopulta on, vai olenko mie niitä, jotka antaa 10 pistettä ja papukaijamerkin.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.