Pipi Çorapegjata

by Astrid Lindgren | Children's Books |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by Biblio-Qirinxhi of Korçë, Korce Albania on 4/27/2023
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by Biblio-Qirinxhi from Korçë, Korce Albania on Thursday, April 27, 2023
Ajo është gjithçka një fëmijë ëndërron: është tepër e fuqishme, nuk ka prindër që t'i thonë gjithnjë se çfarë duhet të bëjë ose se çfarë duhet të thotë, vishet si të dëshirojë dhe nuk shkon asnjëherë në shkollë. Ajo jeton vetëm në një shtëpi të madhe, Vila Valekula, ku mund të bëj çdo gjë që dëshiron. Bashkë me të, në Vilën Valekula, jetojnë një majmun dhe një kalë.

Journal Entry 2 by Biblio-Qirinxhi at Korçë, Korce Albania on Thursday, April 27, 2023
Shpresoj që ky libër t'iu pëlqejë sepse ky libër është regjistrimi im i parë në Bookcrosing. S.K

Released 2 mos ago (12/5/2023 UTC) at Qoshku i librit shtegtar në gjimnazin "Raqi Qirinxhi" in Korçë, Korce Albania

WILD RELEASE NOTES:

Do ta lemë te Qoshku sapo të mbarojmë live stream-in e sotëm. Udhë të mbarë!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.