Sisustaja

by Torgrim Eggen | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: 9524596393 Global Overview for this book
Registered by Smabbe of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 4/9/2023
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by Smabbe from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, April 9, 2023
Sisustusarkkitehti Sigbjorn Lunde on korskea menestyjä, joka ansaitsee elantonsa sisustamalla trendikkäitä ravintoloita ja äveriäitä yksityisasuntoja. Sigbjornin suuri ihanne on Mies van der Rohe, jonka ideologiaa hän toteuttaa kaikessa mihin koskee: pieni on kaunista, Jumala on yksityiskohdissa, funktionalismi kunniaan.
Sigbjorn on juuri muuttanut hoikan ja hehkeän avovaimonsa kanssa uuteen asuntoon. Elämä hymyilee ja uraputki on auki. Sigbjornin hallittu olemassaolo saa kolauksen, kun hän tutustuu yläkerran asunnon totaalisen mauttaomaan Sylviaan. Sylviasta tulee Sigbjornille eroottinen pakkomielle. Kahden maailman törmäyksestä alkaa hykerryttävä tarina sisustajan noususta, uhosta ja tuhosta.

Released 2 mos ago (9/24/2023 UTC) at Pääkirjasto Metso, vaihtohylly/ book swap in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Jännittäviä lukuhetkiä.

Hei! Olet löytänyt BookCrossing-kirjan! Kiitos, että nappasit tämän kirjan mukaasi! Käythän tekemässä kirjasta vielä löytömerkinnän BCID-koodin avulla.

Luettuasi kirjan voit joko pitää sen omassa hyllyssäsi tai antaa sen jatkaa matkaa. Voit myös kertoa mitä pidit kirjasta.
Jos päätät liittyä BookCrossing-sivustolle, pääset myös itse seuraamaan kirjan matkaa ja lukemaan uusien lukijoiden ajatuksia tästä kirjasta.

Mukavia hetkiä kirjan parissa!

* Bookcrossingista suomeksi: http://bookcrossingfinland.net/wiki/
* Suomenkielinen keskustelufoorumi: http://www.bookcrossing.com/forum/30

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.