Kalmantanssi

by Milja Kaunisto | Literature & Fiction |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by Appelsiini of Lempäälä, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 2/3/2023
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by Appelsiini from Lempäälä, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Friday, February 3, 2023
Turmelusta, tuomioita ja totuudenetsintää.

Olavi Maununpoika saa kirkkoherran viran suomalaiskylässä, mutta on pian joutua keskelle häväistysjuttua. Olavin isä, piispa Maunu Tavast, kehottaa poikaansa lähtemään maasta. Niinpä Olavi palaa Pariisiin jatkamaan opintojaan, mutta mikään ei enää tunnu samalta, kun sielunkumppani ja innoittaja Miracle de Servières ei ole hänen rinnallaan.
Piispa Cauchon antaa Olaville tehtävän: nuoren papin tulee hankkia todisteita vankityrmässä lojuvan Jeanne D'arcin noituudesta. Olavi aikoo kuuliaisesti täyttää velvollisuutensa, mutta päästyään kuulustelemaan vankia hän yllättyy. Nuori neitsyt ei olekaan niin epäilyttävä kuin annettiin ymmärtää. Pian hän tulee huomaamattaan vedetyksi keskelle satavuotisen sodan merkittävintä valtataistelua, jonka näyttämönä on koko Eurooppa. Kun Olavi saa tietää Miraclen olevan vaarassa, on hän valmis uhraamaan vaikka henkensä. Kaiken taustalla riehuu musta surma, joka kutsuu tanssiin niin rahvaan kuin ylhäisenkin.
"Kalmantanssi" jatkaa Olavi Maununpojan hurmaavan rietasta tarinaa, joka alkoi Milja Kauniston valloittavassa "Synnintekijä" -romaanissa.

Journal Entry 2 by Appelsiini at BC tapaaminen Tampere in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, February 5, 2023

Released 1 mo ago (2/5/2023 UTC) at BC tapaaminen Tampere in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Otan kirjan miittiin mukaan.

Journal Entry 3 by Noora1988 at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Thursday, March 23, 2023
Luettavana

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.