Gregin legenda

by Chris Rylander | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingBlackDevilwing of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 2/1/2023
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingBlackDevilwing from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Wednesday, February 1, 2023
Entä jos yhtäkkiä kuulisitkin olevasi kääpiö?

Greg Belmont on tavallinen 13-vuotias poika, jolla on paras mahdollinen kaveri (okei, vain yksi kaveri) ja aika siisti isä (joka tosin pitää outoa ekokauppaa). Harmi vain, että Gregillä käy huono tuuri aina torstaisin. Eräänä erityisen epäonnisena torstaina hänen kimppuunsa hyökkää jättimäinen jääkarhu, ja samana iltana hänen isänsä siepataan.

Gregille valkenee ällistyttävä totuus: hän onkin kääpiö. Siis ihan oikea, Taru sormusten herrasta -kääpiö! Greg tempautuu Chicagon katujen alle myyttiseen maailmaan, jossa syödään kilokaupalla kuivalihaa, keskustellaan puhuvan kirveen kanssa ja valmistaudutaan muinaisen taikuuden paluuseen – ja sotaan haltioita vastaan.

Gregin legenda aloittaa riehakkaan trilogian, Eeppisten epäonnistumisten sarjan.

Journal Entry 2 by wingBlackDevilwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Wednesday, February 1, 2023
Oon aikanaan lukenut tän jo ennakkoon, joten aikaa on kulunut tovi jos toinenkin kun tää on kuitenkin julkaistu jo 2018. Mutta silti poikkeuksellisesti mulla on tästä todella hyviä muistikuvia ja vaikka en varsinaisesti ole ihan kohderyhmää niin muistan viihtyneeni tän parissa enemmän kuin hyvin. Hauskaa oli myös se, että luvut oli nimetty ja vaikka se ei ole sinänsä erikoista niin nämä nimeämiset tällä kertaa olivat. Yksi suosikeistani on luku 32: Minä ja maaginen kirves käymme psykedeelisellä päiväretkellä Endorin kuussa. :D

Journal Entry 3 by wingBlackDevilwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, February 5, 2023

Released 1 mo ago (2/5/2023 UTC) at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Vapautuu BC-miittiin, jonne en itse tällä kertaa valitettavasti pääse. Mikäli kukaan ei kelpuuta mukaansa, niin kanssacrossaajat lupasivat ystävällisesti vapautella miittipöytään jääneet täysin villisti.

__________
Kiitos, että otit tämän kirjan mukaasi ja tulit myös kurkistamaan sen matkapäiväkirjaa. Toivoisin, että kirjoittaisit tähän myös oman merkintäsi kirjan löytymisestä. Voit tehdä sen nimettömänä! Myöhemmin jos luet kirjan, voit halutessasi kirjoittaa uuden merkinnän, jossa voit kertoa mielipiteesi kirjasta ja mahdollisista jatkosuunnitelmistasi kirjan varalle.

Jos haluat lisätietoa bookcrossingista suomeksi, niin seuraavat linkit ovat avuksesi:
Bookcrossing Wikipediassa
Suomenkielinen keskustelufoorumi

Journal Entry 4 by Kemppu at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, February 5, 2023
Jäi miitissä pöydälle. Vähän ehkä kutittelisi lukea itsekin, muttei niin paljon että viitsisin hillota kirjaa ties miten kauan hyllyssäni. Menköön siis vapauteen. Vien kirjan alkavalla viikolla Sampolan kirjaston bookcrossing-pöydälle.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.