Terrorin valta

by Hillary Rodham Clinton, Louise Penny | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: 9789523769304 Global Overview for this book
Registered by halonhakkaaja of Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on 1/5/2023
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by halonhakkaaja from Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Thursday, January 5, 2023
Alkuteos State of Terror (2021), suom. Timo Korppi. Pokkari, 573 s.

Esittely (bazarkustannus.fi):
Poikkeuksellisen kirjailijakaksikon timantinkova trilleri

Hillary Rodham Clintonin ja Louise Pennyn Terrorin valta vie kansainvälisen politiikan ytimeen taidolla, jonka vain politiikan sisäpiiriläinen ja ylistetty dekkarimestari osaavat.

Yhdysvaltojen poliittinen tilanne on kiehumassa yli. Kansasta piittaamaton presidentti on neljän vuoden jälkeen viimein jättänyt Valkoisen talon, ja uusi hallinto on astumassa virkaan. Tuore presidentti yllättää kansakunnan nimittämällä uudeksi ulkoministeriksi Ellen Adamsin, pahimman poliittisen kilpakumppaninsa. Nimitys ei ole täysin pyyteetön, sillä presidentti pääsee eroon kovimmasta kriitikostaan sysäämällä tämän yllättäen kansainväliseen valokeilaan.

Kongressin kokoontuessa ensimmäistä kertaa Pakistanin suhteista vastaava diplomaatti Anahita Dahir saa kännykkäänsä nimettömän uhkausviestin. Hetkeä myöhemmin itsemurhapommittaja räjäyttää bussin Lontoon ydinkeskustan aamuruuhkassa. Tunnin päästä toinen pommi räjähtää Pariisissa ja heti perään kolmas Frankfurtissa.

Nimetön viesti paljastuu hätäisesti kirjoitetuksi varoitukseksi. Terrori-iskujen sarja on vasta alkusoittoa kansainväliset rajat ylittävälle takaa-ajolle, jonka ytimessä ovat ydinaseet ja nouseva terroristijärjestö. Tuore ulkoministeri joutuu tulikokeeseen: hänen tiiminsä tehtävänä on estää kansainvälinen ydintuho. Paineen kasvaessa hän joutuu kohtaamaan uhan myös täysin toisesta suunnasta: ovatko kaikki hänen lähipiirissään rehellisin aikein liikkeellä?

***
Mies luki tätä aika pitkälle, ei kuitenkaan ihan loppuun asti (20 viimeistä sivua jäi protestina lukematta!). Alussa oli kuulemma hyvä jännite, mutta sitten alkoi tökkiä. Jäi vähän harmittamaan, että Hillary Clintonin sisäpiiritieto meni hukkaan, kun hyvä yritys kaatui tekstin pitkittämiseen. Itse jätän suosiolla lukematta kokonaan :) Ehkäpä kirja löytää vielä lukijan, joka jaksaa kiinnostua ihan loppusivuille asti!

Journal Entry 2 by halonhakkaaja at Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Sunday, June 4, 2023
Kirja vapautuu lähiaikoina. Luultavasti vapautuspaikkana on joku patsas, liittyen patsasvapautushaasteeseen.
***

Onneksi olkoon, olet löytänyt BookCrossing-kirjan! Toivottavasti pidät kirjasta ja ilmaisesta BookCrossing-sivustosta. Ole kiltti ja tee merkintä, jossa kerrot, mistä löysit kirjan. Jos luet sen, olisi myös kiva kuulla, mitä pidit kirjasta. Luettuasi kirjan voit joko pitää sen omassa hyllyssäsi tai antaa sen jatkaa matkaa. Jos päätät liittyä BookCrossing-sivustolle, pääset myös itse seuraamaan kirjan matkaa ja lukemaan uusien lukijoiden ajatuksia tästä kirjasta.

Hyviä lukuhetkiä!

P.S. Jos et ole aikaisemmin tutustunut Bookcrossingiin, seuraava linkki voi olla avuksesi:
http://www.bookcrossing.com/forum/30 (suomenkielinen keskustelufoorumi)

Released 4 mos ago (6/5/2023 UTC) at Kuopion kaupunginteatteri in Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland

WILD RELEASE NOTES:

Teatterin edessä Maria Jotunin muistomerkillä.

Journal Entry 4 by wingAnonymousFinderwing at Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Monday, June 5, 2023
Olipa mukava löytää tämä kirja työpaikan pihasta. Viikon päästä alkaa kesölomajin, jolloin on aikaa tarttua kirjoihin taas ihan uudella intensiteetillä. Aloitan lomanisiis tällä kirjalla.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.