A MESSAGE FROM BRUCE: Data Breach
Please read Bruce's important message here (or go to the Announcements forum by your normal route) about stolen BookCrossing data from 2013 and before.

Pilvivuori

by Aimee E. Liu | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingTaryawing of Tammela, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on 9/22/2022
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingTaryawing from Tammela, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on Thursday, September 22, 2022
Kielletty rakkaustarina 1900-luvun alun kuohuvassa Kiinassa

Kalifornialainen opettajatar Hope Newfield on taipumaisillaan professori Chestertonin kosintaan. "Monet nuoremmat naiset antaisivat sielunsa päästäkseen naimisiin professori Chestertonin kanssa", saa Hope toistuvasti kuulla ystävättäriltään.

Järjettömintä, mitä Hope voisi tehdä, olisi torjua professorin kosinta ja rakastua kiinalaiseen mieheen – ja juuri niin hän tekee. Kiinalaiset ovat vuosisadan alun Berkeleyssä alinta kastia, keltainen vaara, eivätkä he voi avioitua amerikkalaisen kanssa. Mutta Hope tietää, että kiinalainen vallankumouksellinen Liang Po-yun on hänen kohtalonsa.

Hope seuraa miestään Shanghaihin ja Pekingiin ja tekee parhaansa sopeutuakseen uuteen kulttuuriin, vaikka ulkomaalaisiin kohdistuvat ennakkoluulot ovat ehkä vielä jyrkemmät kuin Amerikassa. Perinteistä tiukasti kiinni pitävä kiinalainen suku ei edes tunnusta Hopea viralliseksi aviovaimoksi.

Pilvivuoren tapahtumat perustuvat osittain Aimee E. Liun omien isovanhempien tarinaan. Riipaisevan rakkaustarinan lisäksi seurataan historiallisten tapahtumien kulkua 1900-luvun alun Kiinassa, vallankumouksellisten maanalaista toimintaa, juonitteluja ja julmuuksia. Ja surullista kyllä: monet kirjan tapahtumista voisivat yhä olla totta.

Englanninkielinen alkuteos: Cloud Mountain (1997)
Suomentanut: Arto Häilä

Suuri Suomalainen Kirjakerho 1998

Journal Entry 2 by wingTaryawing at Kaupunginkirjasto in Forssa, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on Thursday, September 22, 2022

Released 1 day ago (9/23/2022 10:00 AM UTC) at Kaupunginkirjasto in Forssa, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Pilvivuori odottaa lukijaa kirjaston kirjankierrätyskärryssä! Käy nappaamassa se mukaasi!

Lue ja vapauta - BookCrossing.com


Osallistun kirjalla Vapautusten vuosi 2022/syyskuu -haasteeseen (sää, sääilmiöt, ilmasto).

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.