Dolfijnen, engelen van de zee

by Terry Pinney MacKenzie | Other | This book has not been rated.
ISBN: 9020281100 Global Overview for this book
Registered by chris147 of Waddinxveen, Zuid-Holland Netherlands on 9/25/2022
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by chris147 from Waddinxveen, Zuid-Holland Netherlands on Sunday, September 25, 2022
Als leidster van haar 'Dolphin Camps' heeft 'Dophin Lady'. zo wordt ze op Hawaï genoemd Terry Pinney MacKenzie vele mensen begeleid bij hun (eerste) contacten met dolfijnen. In dit boek laat ze enkelen van hen in eigen woorden vertellen wat dat voor hen betekende. Een meisje dat aanvankelijk niet verder kwam dan: toonladdertjes op de piano, speelde na haar ontmoeting met dolfijnen de sterren van de hemel. Een jongen met een enigszins autistisch gedrag werd na zijn dolfijnenervaring een normale levenslustige speelse knul. Een vrouw genas spontaan van haar rugklachten. Iemand anders kwam van haar angst voor water af dankzij de vriendelijke uitnodiging van een dolfijn met haar te komen spelen. Al deze mensen ondergingen een diepgaande transformatie door hun contact met dolfijnen. Velen zagen vanaf dat moment ook de diepere betekenis van hun leven. Een ontroerend en inspirerend verslag van ontmoetingen met de bijzondere wezens die dolfijnen nu eenmaal zijn.

Journal Entry 2 by chris147 at AH - winkelcentrum bloemendaal in Gouda, Zuid-Holland Netherlands on Monday, October 3, 2022

Released 1 mo ago (10/3/2022 UTC) at AH - winkelcentrum bloemendaal in Gouda, Zuid-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Hallo lezer en welkom bij Bookcrossing!
Leuk dat je hier komt kijken. Ik wens je veel plezier met dit boek en op deze site. Het zou erg leuk zijn als je laat weten wat je van dit boek vond, en of je het weer gaat releasen en zo ja waar! Je kan dit geheel anoniem doen (zonder in te loggen)!

Mocht je besluiten lid te worden, dan zou het leuk zijn als je mijn naam - chris147 - invult als zijnde het lid dat je hier gebracht heeft (referring member op de Engelse site).

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.