Την ώρα που βραδιάζει

Registered by StrangeEmily of Trikala, Trikala Greece on 8/17/2022
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by StrangeEmily from Trikala, Trikala Greece on Wednesday, August 17, 2022
Το βιβλίο πήρα από τον βιβλιοπώλη της παλιάς μου γειτονιάς στην Καλλιθέα. Μια σειρά από όμορφες νοσταλγικές ιστορίες από το βιβλιοπωλείο στο οποίο παρατηρεί τους ανθρώπους και συνδέεται ενίοτε μαζί τους.

Την ώρα που βραδιάζει στο βιβλιοπωλείο, οι αναγνώστες-πελάτες πρωταγωνιστούν σε ένα ρηξικέλευθο λογοτεχνικό παιχνίδι, στο οποίο μετατρέπονται, εν αγνοία τους, σε λογοτεχνικούς ήρωες από το βιβλιοπώλη. Ο κεντρικός ήρωας του βιβλίου, ένας ιδιόμορφος Βιβλιοπώλης-Συγγραφέας, ανακαλύπτει, μετά την αποτυχία του να γράψει ένα ιστορικό μυθιστόρημα, μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης στην βιβλιοπωλική καθημερινότητά του.

Στη μικρή ανταλλακτική βιβλιοθήκη στην πλατεία Παλαιού Δεσποτικού. Καλή τύχη βιβλιαράκι!

~~~~~ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ~~~~~

Καλωσήρθες στο BookCrossing!
Γράψε αν θες ένα μικρό σχόλιο για το πού και πώς βρήκες το βιβλίο. Δεν χρειάζεται να γραφτείς στο site για να γράψεις σχόλιο παρακάτω - μπορείς να παραμείνεις ανώνυμος!
Διάβασε το βιβλίο, αν θέλεις, και μετά βοήθησέ το να συνεχίσει το ταξίδι του αφήνοντάς το κάπου (σε ένα παγκάκι, σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο, στο προαύλιο του σχολείου, στο τραπεζάκι μιας καφετέριας, κλπ.) για να το βρει κάποιος άλλος, όπως το βρήκες κι εσύ. Μπορείς ακόμη να το χαρίσεις σε κάποιον φίλο σου!

Μπορείς να συναντήσεις άλλους Έλληνες BookCrossers στο Ελληνικό Φόρουμ του site για να σου εξηγήσουν ό,τι χρειάζεσαι να ξέρεις. Επίσης μπορείς να ρίξεις μια ματιά στον Ταξιδιωτικό Οδηγό BookCrossing και στο Ελληνικό Bookcrossing wiki που θα σου λύσουν κάποιες απορίες για τη λειτουργία του site.

Για να αφήσεις σχόλιο (αρχικά να με ενημερώσεις ότι βρήκες το βιβλίο!), γράψε (επάνω αριστερά στο "Enter a BCID") τον κωδικό αριθμό που βρίσκεται στην ετικέτα μέσα στο βιβλίο, και πάτα "Go".
Ευχαριστώ, και καλή ανάγνωση!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.