29 geschenken

by Cami Walker | Health, Mind & Body |
ISBN: 9068342398 Global Overview for this book
Registered by wingcreativeChaoswing of Alfabetstad, Groningen Netherlands on 8/15/2022
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingcreativeChaoswing from Alfabetstad, Groningen Netherlands on Monday, August 15, 2022
Hallo vinder!

Wat leuk dat je dit boek mee hebt genomen!

Als je wilt
- kan je op de site vertellen dat je het boek hebt gevonden, en waar. Dat kan anoniem maar als je lid wordt, kun je de verdere reis van dit boek ook gaan volgen.
- je kunt misschien nog vertellen wat je van het verhaal vond
- en dan: mag het boek de wijde wereld weer in...(bushalte, wachtkamer, supermarkt, vakantiehuisje, vriendin, buurvrouw, mini-bieb)

trouwens: als je het een heel fijn boek vond, mag het ook bij jou blijven!!

een fijne dag nog!

creative Chaos

Journal Entry 2 by wingcreativeChaoswing at Alfabetstad, Groningen Netherlands on Monday, August 15, 2022
Samenvatting

Op vijfendertigjarige leeftijd worstelt Cami Walker met multiple sclerose, een chronische neurologische aandoening die het haar moeilijk maakt te lopen, te werken en van het leven te genieten. Op zoek naar een remedie tegen haar depressie na een ziekenhuisopname ontvangt ze een ongebruikelijk recept van een Afrikaanse medicijnvrouw: geef gedurende een periode van 29 dagen onvoorwaardelijk aan anderen. 29 geschenken is het levensveranderende verhaal van de auteur terwijl ze het proces van geven versus ontvangen onderzoekt en omarmt. Veel van de geschenken zijn bescheiden (een telefoontje, wisselgeld, een zakdoekje), maar het gaat dan ook om de daad van het geven. Op de 29ste dag blijkt Walkers gezondheid aanmerkelijk verbeterd... Dit boek bevat naast haar persoonlijke verhaal ook getuigenissen van anderen wier leven positief veranderde ten gevolge van het geven, plus pagina's voor de lezer om zijn eigen geschenkenreis te documenteren. Meer dan een autobiografisch verhaal biedt 29 geschenken lessen over hoe de dagelijkse beoefening van altruïsme je kijk op het leven drastisch kan veranderen. Bij Cami Walker werd in 2006 multiple sclerose geconstateerd. In april 2008 stelde ze de online 29-dagen-geven-uitdaging in, met de website www.29gifts.org. Ze woont in Hollywood, Californië, met haar echtgenoot Mark.

Journal Entry 3 by wingcreativeChaoswing at Alfabetstad, Groningen Netherlands on Monday, August 15, 2022
Ik weet niet precies hoe dit boek in mijn bezit kwam, maar wel dat het al jaren....in de kast stond, ongelezen....en toen...stuurde Yelle1107 mij een doos vol prachtige kinderboeken...omdat ik helemaal geen jeugdboeken meer had voor de minibieb...en ik hoefde geeneens porto te betalen en....gewoon een RABCK (random act of bookcrossing kindness!) superlief!
Toen zag ik de verlanglijst van Yelle1107! En daarop stond het boek 29 geschenken....hartstikke leuk, want toen ben ik het met voorrang gaan lezen...zodat ik het nu naar Goes kan sturen....ik weet nog niet of ik de 29 dagen challenge ga doen, maar 1 geschenk geef ik bij deze aan Yelle1107.....!!!!
Veel plezier met het boek en nogmaals dank namens mijzelf en de kinderen uit de buurt!!

Journal Entry 4 by wingcreativeChaoswing at Alfabetstad, Groningen Netherlands on Monday, August 15, 2022

Released 5 mos ago (8/15/2022 UTC) at Alfabetstad, Groningen Netherlands

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Dit boek reist naar.....Yelle 1107 in Goes

Journal Entry 5 by wingYelle1107wing at Goes, Zeeland Netherlands on Thursday, September 1, 2022
Wat een leuke verrassing om dit boek op de deurmat te vinden! En wat een toepasselijk onderwerp! Ontzettend bedankt, creativeChaos, ook voor het superleuke kaartje! En zoals je weet, zo'n bedankje hoefde natuurlijk niet, maar ik ben er wel heel blij mee! :D

(En sorry voor de late reactie, ik had de afgelopen dagen een logé op bezoek, dus het duurde eventjes voor ik tijd had om het boek hier te melden.)

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.