ik hou van Hollywood

by Lindsey Kelk | Romance | This book has not been rated.
ISBN: 9789000315604 Global Overview for this book
Registered by BieBaNnie of Turnhout, Antwerpen / Anvers Belgium on 7/6/2022
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by BieBaNnie from Turnhout, Antwerpen / Anvers Belgium on Wednesday, July 6, 2022
Wat leuk dat je op deze pagina bent komen kijken. Als je dit leest, heb je een boek gevonden, zomaar een onverwacht cadeautje van mij voor jou... Veel plezier ermee! Hierbij trouwens wat spelregels mbt bookcrossing:

1. Het zou fijn zijn als je meldt dat het boek veilig bij jou is.
2. Daarna kun je het boek gaan lezen en als je wilt nog eens schrijven wat je ervan vond.
3. Mag het boek verder reizen, geef het dan door aan iemand anders, of laat het zomaar ergens weer achter, liefst op een veilige, droge plek. Je kunt via de bookcross-site ook weer melden waar je het hebt neergelegd, zodat anderen ernaar op zoek kunnen gaan...

Waarover gaat dit boek? Angela Clark kan haar geluk niet op. Haar verhuizing van Londen naar New York heeft haar een droombaan en een sexy vriend opgeleverd. Voor een nieuwe opdracht moet ze naar Hollywood om de meest begeerde acteur van het moment te interviewen: James Jacobs. Met haar beste vriendin Jenny gaat ze naar Californië, dromend van Rodeo Drive en Malibu Beach. Maar Angela komt er al snel achter dat het leven in Hollywood niet alleen bestaat uit glitter, glamour en zonneschijn. Ze heeft het gevoel dat James Jacobs, ondanks zijn reputatie van vrouwenverslinder, echt de enige is die niet nep is. Als de paparazzi intieme foto's van haar en James nemen, is Angela ineens zelf het onderwerp van alle roddels. Kan ze haar baas en - belangrijker nog - haar vriend ervan overtuigen dat ze niet alles moeten geloven wat ze lezen? Lindsey Kelk is schrijfster en redacteur. Als ze niet aan het schrijven, lezen, muziek luisteren of te veel televisie aan het kijken is, vindt Lindsey het leuk om schoenen te dragen, schoenen te kopen en andermans schoenen te bekijken. Sinds kort woont ze in New York - maar ze mist Londen wel!

Journal Entry 2 by BieBaNnie at BieBaNnie in Turnhout, Antwerpen / Anvers Belgium on Wednesday, July 6, 2022

Released 1 mo ago (7/6/2022 UTC) at BieBaNnie in Turnhout, Antwerpen / Anvers Belgium

WILD RELEASE NOTES:

Veel leesplezier aan de volgende lezer. Laat je nog iets van je horen?

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.