Jääprinsessa

by Camilla Läckberg | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingHe_Riwing of Raisio, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on 6/28/2022
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingHe_Riwing from Raisio, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Tuesday, June 28, 2022
Vanhempiensa kuoltua traagisesti liikenneonnettomuudessa Erica Falck palaa vanhaan kotikyläänsä Fjällbackaan. Hän on jättänyt hetkeksi taakseen elämän Tukholmassa ja keskittyy kirjoittamaan Selma Lagerlöfin elämäkertaa samalla kun raivaa lapsuudenkotiaan. Talvella turistien mentyä kylä uinuu, mutta rauha on mennyttä, kun Erican lapsuudenystävä, taidegalleristi Alexandra löytyy kuolleena tyhjillään olevan talon kylpyammeesta, vierellään partahöylän terä. Erica ei ymmärrä, miten säteilevä Alexandra olisi voinut päätyä näin epätoivoiseen ratkaisuun. Oliko hänen täydelliseltä vaikuttaneessa elämässään sittenkin jotain pahasti pielessä?

Erican vaistot johdattavat hänet setvimään aina Alexandran lapsuuteen asti ulottuvaa karmivien tapahtumien vyyhtiä, ja pian kaikki tutussa ympäristössä on aivan vierasta ja outoa. Yhdessä avuliaan poliisin Patrik Hedströmin kanssa hän päättää paljastaa vanhan ystävänsä elämää ja kuolemaa ympäröivän salaisuuden, jonka varjelemiseksi joku on valmis tekemään mitä tahansa – vaikka tappamaan.

Jääprinsessa on Camilla Läckbergin huippusuositun Fjällbacka-sarjan ensimmäinen osa. Läckberg solmi esikoiskirjansa kustannussopimuksen samalla viikolla kun synnytti esikoisensa. Tässä Jääprinsessan uudessa painoksessa on mukana myös Suomessa aiemmin julkaisematon Läckbergin henkilökuva sekä kuvaus Fjällbacka-sarjan kirjoista ja niiden henkilöhahmoista.

Journal Entry 2 by wingHe_Riwing at Raisio, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Saturday, October 1, 2022

Released 2 mos ago (10/1/2022 UTC) at Raisio, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Onnittelut teetä ja dekkari -arvonnan voitosta!

Journal Entry 3 by wingPaulanniwing at Riihimäki, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on Wednesday, October 5, 2022
Kiitos kirjasta ja teestä! Läckbergiä en ole tainnut lukeakaan aikaisemmin, vain jonkin tv-sarjan jakson katsonut, joten tästä esikoiskirjasta on hyvä aloittaa lukeminen.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.