In memoriam

by Jeffery Deaver | Mystery & Thrillers |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingJoanazinhawing of Amersfoort, Utrecht Netherlands on 6/2/2022
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingJoanazinhawing from Amersfoort, Utrecht Netherlands on Thursday, June 2, 2022
Langs de snelwegen van Monterey, Californië, verschijnen steeds regelmatiger herdenkingskruizen niet ter herinnering aan dodelijke ongelukken in het verleden, maar als aankondiging van gruwelijke moorden die nog zullen volgen. Kathryn Dance, kinetisch expert bij het California Bureau of Investigation, wordt ingeroepen om de zaak op te lossen. Al snel komt ze op het spoor van de tiener Travis Brigham. Zijn rol bij een fataal auto ongeluk leidde tot verschrikkelijke haataanvallen tegen hem op een populair weblog. Terwijl Kathryn wanhopig zoekt naar aanwijzingen waar Travis zich schuilhoudt, werkt deze zijn lijstje af. Door gebruik te maken van persoonlijke details op blogs en communities maakt hij elke moord zo persoonlijk en afschuwelijk mogelijk.

Journal Entry 2 by wingJoanazinhawing at Amersfoort, Utrecht Netherlands on Thursday, June 2, 2022
Dit boek heb ik in 2012 al gelezen en ik schreef er dit toen over:
Deaver laat Dance en haar mensen op zoek gaan naar de jonge gamer Travis, die ervan verdacht wordt een aantal gruwelijke moorden te hebben gepleegd. Dance dringt zelf via via de virtuele wereld binnen en schrikt van de gewelddadigheid die zich daar afspeelt. Wanneer via het blog van een plaatselijke grootheid de berichten over Travis steeds venijniger worden, wordt de druk om hem te vinden steeds groter. Zoals we van Deaver gewend zijn, lopen de speurders tegen steeds weer nieuwe obstakels op. En die komen niet alleen van buiten maar ook door privé omstandigheden en door tegenwerking van haar meerderen.
Dit alles verhindert overigens niet dat Kathryn, die twee jaar weduwe is, heel voorzichtig aan weer op vrijersvoeten gaat.

'In memoriam' is een onvervalste Jeffery Deaver: spannend, met veel vaart en een goed verhaal. Ondanks dat vind ik de setting en het thrillergehalte van zijn 'Kathryn Dance'-boeken van een lager gehalte dan de boeken met Lincoln Rhyme en Amelia Sachs.

Journal Entry 3 by wingJoanazinhawing at OBCZVaarderhoog in Soest, Utrecht Netherlands on Thursday, June 2, 2022

Released 2 mos ago (6/2/2022 UTC) at OBCZVaarderhoog in Soest, Utrecht Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Hallo vinder!
Gefeliciteerd, je hebt dit boek gevangen! Ik hoop dat je ervan zult genieten. Wil je, als je het uit hebt, hier vertellen wat je ervan vond? Daarna zou het leuk zijn als je het verder laat reizen. Je kan het aan een kennis geven om te lezen of zomaar in het wild ergens achterlaten zodat iemand anders het kan vinden, bijvoorbeeld in een restaurant, school, buiten, of ergens anders waarvan jij denkt dat er mensen komen die dit boek zouden willen lezen.
Meer Nederlandstalige informatie vind je op www.bookcrossing.nl. Veel leesplezier!


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.