Keltaiset tyypit

by Eeva Rohas | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: 9789511247302 Global Overview for this book
Registered by wingMMerwing of Iisalmi, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on 5/8/2022
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingMMerwing from Iisalmi, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Sunday, May 8, 2022
Esittelyteksti
Mustelmia tulee niin helposti. Tallinnan risteilyllä, nimettömän talon juhlissa, ryhmäterapiassa, romanttisen miehen olohuoneessa. Niitä tulee, vaikka olisi jo valmiiksi selällään. Enkelit, kilo karkkia tai hyvä aikomus eivät auta, kun on väärässä seurassa. Tai väärässä.

Keltaiset tyypit vaatii katsomaan pimeää maisemaa, jossa on sittenkin jotain nähtävää. Kirkkaissa loisteputkivaloissa pimeyttä vasten ikkunasta tulee peili. Novellien henkilöt ovat polvillaan, osa pakotettuna, osa omasta tahdostaan. Epätoivo himmenee tarina tarinalta ja tilalle nousee hyvä ja kaunis, ehjä vaatimus.

"Kuka sinut puki näin pieneen mekkoon. Mitä ne ajattelivat kun pukivat sinut niin, näin vähiin vaatteisiin. Tiesivätkö ne, että minä olen täällä ja että minä olen niin kuin jumala: niiltä, joilla vain vähän on, minä otan senkin vähän pois."

Journal Entry 2 by wingMMerwing at Sokos Hotel Bomba in Nurmes, Pohjois-Karjala / Norra Karelen Finland on Tuesday, May 10, 2022

Released 10 mos ago (5/10/2022 UTC) at Sokos Hotel Bomba in Nurmes, Pohjois-Karjala / Norra Karelen Finland

WILD RELEASE NOTES:

Lukuiloa löytäjälle

Journal Entry 3 by Saka74 at Nurmes, Pohjois-Karjala / Norra Karelen Finland on Wednesday, July 13, 2022
Kirja löytyi Sokos Hotel Bomban aulassa olevasta peli- ja kirjahyllystä. Aamupalalta tullessa katselin tiloja sillä silmällä, että mihin voisin oman kirjani jättää. Löysin hyllyn, jossa oli pelejä ja pari kirjaa. Päätin ottaa Keltaiset tyypit mukaani, sillä kirjailija on minulle ihan outo. Niin ja usko tai älä: Olin sittenkin lähtenyt liian vähillä kirjoilla matkaan ja aamulla juuri mietin, riittääkö lukemiseni vielä pariksi päiväksi. Nyt on sekin ongelma ratkaistu.

Journal Entry 4 by Saka74 at Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland on Thursday, July 14, 2022
Aloitin kirjan hieman varauksella, sillä pidän harvoin novellikokoelmista. Yllätyin positiivisesti, sillä tykkäsin tästä todella paljon. Piti oikein googlettaa kirjailija ja hänen muut teoksensa, sillä en muista edes kuulleeni kirjailijasta. Tämä on kyllä taas osoitus siitä, miksi bookcrossing on hyvä juttu: Löysin villisti vapautetun kirjan kirjailijalta, josta en ole aiemmin tiennyt mitään, ja kirja osoittautui todella hyväksi. Onhan tässä se haittapuolikin, että luettavien kirjojen lista kasvaa entisestään, sillä nyt pitäisi saada kirjailijan muutkin teokset luettavaksi.

Journal Entry 5 by Saka74 at Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland on Friday, August 26, 2022

Released 7 mos ago (8/27/2022 UTC) at Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Hyviä lukuhetkiä ja kiitos, kun tyhjensit saatavilla-hyllyäni.

Journal Entry 6 by wingFlower78wing at Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, August 27, 2022
Kiitokset kirjasta! Kiinnostuin tästä arviosi perusteella.

Journal Entry 7 by wingFlower78wing at Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on Monday, November 7, 2022
Aiheiltaan aika karuja novelleja, mutta todella hyvin kirjoitettuja. Ensimmäistä novellia lukiessa vielä hieman ihmettelin, että mitäköhän tästä oikein tulee, mutta mitä pidemmälle luin, sitä enemmän pidin lukemastani.

BC Helmet 2022 -haasteessa tämä tulee kohtaan 39. Novellikokoelma.

Journal Entry 8 by wingFlower78wing at Keravan kirjasto in Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, February 4, 2023

Released 1 mo ago (2/5/2023 UTC) at Keravan kirjasto in Kerava, Uusimaa / Nyland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Jää kirjaston vaihtohyllyyn. *********************************************************************************
Löysit vapauttamani BookCrossing-kirjan, hienoa! Olisi hauska tietää mistä löysit kirjan, luitko sen tai aiotko lukea. Jos luet kirjan, olisi myös mukava kuulla mitä mieltä olet kirjasta. Sen jälkeen voit jättää kirjan omaan hyllyysi tai antaa sen jatkaa matkaa.

Jos rekisteröidyt BookCrossing-sivustolle, pystyt myös itse seuraamaan tämän kirjan ja muiden rekisteröimiesi ja vapauttamiesi kirjojen matkaa.

Mukavia lukuhetkiä!


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.