Jakob ja kylmä rauha

by Jörn Donner | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by Joika of Oulu, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on 1/22/2022
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by Joika from Oulu, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Saturday, January 22, 2022
On vaikeata olla vapaa, kun ei tiedä, mitä vapaus on, ja onko sitä. Suomi on taistellut sotansa loppuun. On vuosi 1952. Yhteydet Eurooppaan avautuvat.
Jakob Anders on 20. Hänen sukunsa harjoittaa suurteollisuutta. Jakob kirjoittaa ja juoksee. Hän kirjoittaa vasemmistolaiseen Folketiin, ja tämä vaurioittaa hänen siteitään sukuun. Hänet erotetaan osakunnasta, Kämpissä hän saa lasin viskiä silmilleen.
Toiset asettavat Jakobille vaatimukset. Vuorineuvoksen mielestä hän saisi lukea itsensä valmiiksi. Professorin mielestä hänen poliittiset käsityksensä eivät ole päivän tasalla. Sigridin mielestä hän voisi parantaa tapansa. Kommunistit vaativat häntä tunnustamaan väriä. Vieraan maan lähetystö odottaa häneltä outoa lojaalisuutta.
Anna ei vaadi paljon. Annan isä on kommunistijohtaja. Viking Sund, päätoimittaja ja ystävä, filosofi, ei myöskään vaadi eikä saarnaa.
Jakob ja kylmä rauha jatkaa Jörn Donnerin suurta kertovaa sarjaa, jossa ovat aikaisemmin ilmestyneet Nyt sinun täytyy ja Angela. Kysymykset ovat kipeitä ja yleispäteviä; selkeitä vastauksia ei ole. Kerronnassa on vahva itse koetun ja tajutun maku.

Journal Entry 2 by Joika at Haukiputaan kirjasto in Oulu, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Wednesday, January 26, 2022

Released 3 mos ago (1/26/2022 UTC) at Haukiputaan kirjasto in Oulu, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland

WILD RELEASE NOTES:

Kierrätyshyllyssä.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.