Het grote verdriet

by Judith Guest | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: 9026981481 Global Overview for this book
Registered by wingMoriquenwing of Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium on 1/22/2022
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingMoriquenwing from Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium on Saturday, January 22, 2022
"De vader van een nog jong gezin sterft aan een niet te behandelen hersentumor en zijn vrouw en kinderen blijven ontredderd achter. Annie, de moeder, is gedwongen een baantje te zoeken en heeft mede door haar eigen verdriet nauwelijks tijd en energie om aandacht te besteden aan haar kinderen. Deze zoeken elk voor zich een manier om hun verdriet te verwerken, maar meestal mondt het uit in onderlinge ruzie. Pas als een van de kinderen betrokken raakt bij een ongeluk komen ze tot het besef dat ze als gezin samen moeten proberen hun verdriet te beleven. Deze ontroerende roman gaat over de problemen die een sterfgeval teweeg brengt. Het hechte gezin dreigt uit elkaar te vallen omdat de leden niet in staat zijn bij elkaar steun en troost te vinden."

Journal Entry 2 by wingMoriquenwing at Uilenbos in Hove, Antwerpen / Anvers Belgium on Saturday, January 22, 2022

Released 4 mos ago (1/22/2022 UTC) at Uilenbos in Hove, Antwerpen / Anvers Belgium

WILD RELEASE NOTES:


Ergens tijdens onze wandeling wordt dit boek losgelaten. Veel leesplezier!

Hallo daar, gelukkige vinder!

Wat leuk dat je op deze pagina bent komen kijken. Als je dit leest, heb je een boek gevonden, zomaar een onverwacht cadeautje van mij voor jou. Veel plezier ermee! Wat is nu de bedoeling?

1. Het zou fijn zijn als je meldt dat het veilig bij jou is. Dat mag gewoon in het Nederlands en kan anoniem als je dit zou willen.
2. Daarna kun je het boek gaan lezen en als je wilt nog eens schrijven wat je ervan vond.
3. Mag het boek verder reizen? Geef het dan door aan iemand anders of laat het zomaar ergens weer achter, liefst op een veilige, droge plek. Je kunt via de bookcross-site ook weer melden waar je het hebt neergelegd, zodat anderen ernaar op zoek kunnen gaan.

TIP: Als je het boek op zijn reis wilt volgen, dan kun je je best aanmelden als nieuwe bookcrosser (www.bookcrossing.com/join). Het is erg leuk om erachter te komen hoe het met 'jouw' boek op z'n reis verder gaat!!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.