Kadonneet vuodet

by Mary Higgins Clark | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: 9789513168018 Global Overview for this book
Registered by halonhakkaaja of Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on 1/19/2022
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by halonhakkaaja from Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Wednesday, January 19, 2022
Tammi, 2013. Suom. Henna Kaarakainen. Alkuteos The Lost Years (2012).

Takakansi:
Korvaamaton pyhäinjäännös, petollinen aviomies ja murhasta epäilty, dementoitunut vaimo – Mary Higgins Clarkin uutuudessa menneisyys ei anna rauhaa...

Professori Jonathan Lyons löydetään ammuttuna työhuoneestaan. Tapaus vaikuttaa selvältä, sillä dementoitunut vaimo Kathleen kyyristelee komerossa murha-ase kädessään. Poliisi uskoo, että aviomiehensä uskottomuutta vuosikaudet sietänyt Kathleen on viimeinkin saanut tarpeekseen. Tytär Mariah on eri mieltä.

Kun käy ilmi, että professori Lyons saattoi juuri ennen kuolemaansa löytää mittaamattoman arvokkaan, Jeesuksen kirjoittamaksi uskotun kirjeen, Mariahin epäilykset vahvistuvat. Jos Vatikaanin kirjastosta 600 vuotta sitten varastettu pergamentti vahvistetaan aidoksi, kyseessä on maailmanlaajuinen sensaatio. Ainoa ongelma vain on, että kirje on kadonnut. Mariah on varma, että etsimällä kirjeen hän löytää myös isänsä murhaajan. Apunaan hänellä on lottovoittaja ja amatöörietsivä Alvirah Meenan, jonka huono tuuri osoittautuu varsinaiseksi onnenpotkuksi.

***
Luettu helmikuussa 2022.
Oli tämä kyllä melkoista hömppää. Kansikuvasta tulee mieleen Sidney Sheldonin kirjat (vaikka kannessa isolla lukeekin Mary Higgins Clark) ja jossain vaiheessa lukiessa tulikin se ajatus, että on nämä Sheldonit kyllä niin hömppää. Kunnes sitten jossain vaiheessa katse osui kanteen ja tajusin, ettei tämä ollutkaan Sheldonia :D Joistain Mary Higgins Clarkin kirjoista olen pitänyt paljon, mutta alkaakohan näitä no-joo-kirjoja olla kohta jo enemmän... Kaikki henkilötkin ärsyttivät, paitsi dementoitunut Kathleen.

Osallistun kirjalla Delennan Matkustan ympäri maailmaa -haasteeseen, sillä tarinassa kerrotaan Jeesuksen kirjeen vaiheista ja osa niistä tapahtuu Vatikaanin kirjastossa.

sillä kirjassa kerrottiin, mitä Jeesuksen kirjeelle tapahtui aikoinaan Vatikaanissa


Journal Entry 2 by halonhakkaaja at Tori in Joensuu, Pohjois-Karjala / Norra Karelen Finland on Wednesday, May 18, 2022

Released 1 mo ago (5/18/2022 UTC) at Tori in Joensuu, Pohjois-Karjala / Norra Karelen Finland

WILD RELEASE NOTES:

Morshukka-patsaalla. Hyviä lukuhetkiä löytäjälle!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.