De ramp in Tsjernobyl

by Paul Dowswell | History | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingMoriquenwing of Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium on 1/6/2022
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingMoriquenwing from Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium on Thursday, January 6, 2022
"Op 26 april 1986 werd reactor nummer 4 van de kerncentrale in het Russische Tsjernobyl door een enorme explosie verwoest. Terwijl het personeel met hulp van de brandweer op heldhaftige wijze de brand in de centrale onder controle probeerde te krijgen, kwam de regering van de Sovjet-Unie met een verklaring waaruit op geen enkele manier bleek dat het om een ernstig ongeluk ging. Hoe kon dit vreselijke ongeluk gebeuren? Waarom ontkenden de Sovjet-autoriteiten eerst dat er iets ernstigs gebeurd was? Wie waren erbij betrokken en hoe is het met hen afgelopen? Wat waren de gevolgen voor het milieu en hoe reageerde de buitenwereld? Had de ramp gevolgen voor het kernenergiebeleid? Droeg de ramp bij aan de val van het communisme in Rusland?"

Journal Entry 2 by wingMoriquenwing at Stevenslei in Deurne, Antwerpen / Anvers Belgium on Sunday, January 16, 2022

Released 4 mos ago (1/16/2022 UTC) at Stevenslei in Deurne, Antwerpen / Anvers Belgium

WILD RELEASE NOTES:


In dz wachtzaal van de MRI. Veel plezier ermee !

Hallo daar, gelukkige vinder!

Wat leuk dat je op deze pagina bent komen kijken. Als je dit leest, heb je een boek gevonden, zomaar een onverwacht cadeautje van mij voor jou. Veel plezier ermee! Wat is nu de bedoeling?

1. Het zou fijn zijn als je meldt dat het veilig bij jou is. Dat mag gewoon in het Nederlands en kan anoniem als je dit zou willen.
2. Daarna kun je het boek gaan lezen en als je wilt nog eens schrijven wat je ervan vond.
3. Mag het boek verder reizen? Geef het dan door aan iemand anders of laat het zomaar ergens weer achter, liefst op een veilige, droge plek. Je kunt via de bookcross-site ook weer melden waar je het hebt neergelegd, zodat anderen ernaar op zoek kunnen gaan.

TIP: Als je het boek op zijn reis wilt volgen, dan kun je je best aanmelden als nieuwe bookcrosser (www.bookcrossing.com/join). Het is erg leuk om erachter te komen hoe het met 'jouw' boek op z'n reis verder gaat!!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.